Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Accident grav la ieşire din Constanţa spre Valu lui Traian. Victime multiple! (galerie foto + video)

ro

16 May, 2017 18:10 21427 Marime text
Medicii Serviciului de Ambulanță Constanța au fost solicitați să intervină, prin numărul unic de urgență 112, în cazul unui accident produs la ieşire din Constanţa spre localitatea Valu lui Traian. Potrivit primelor date, mai multe persoane au fost rănite. Ar fi vorba despre nouă victime, dintre care două sunt încarcerate.

Din cauza accidentului, se circulă greu. Au fost implicate un SUV şi o dubiţă.

UPDATE 4, ora 19.10

Au fost ridicate autoturismele implicate în accident. 

UPDATE 3, ora 18.44

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul pe DN3 Constanța – Murfatlar se desfășoară îngreunat la ieșirea din municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian. Se estimează că în scurt timp circulația rutieră în zonă va reveni la normal.

UPDATE 2, ora 18.41
 
Un autoturism Toyota ar fi efectuat o manevră de întoarcere, fiind acroșat de un autoturism Renault. Poliţiştii se află la locul accidentului şi vor declanşa o anchetă.
 
Potrivit informaţiilor oferite de către reprezentanții SAJ Constanța, sunt nouă persoane rănite, dintre care doar opt au fost transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Una dintre persoane are un traumatism la bazin, în timp ce celelalte au suferit traume minore.

În altă ordine de idei, în urma accidentului, s-a format coloană de maşini pe o distanţă de doi km.


UPDATE 1, ora 18.34
 
Potrivit informaţiilor noastre, printre victime se numără şi un şofer, care a refuzat transportul la spital. La locul accidentului s-a deplasat şi Descarcerea, însă nu a mai fost nevoie de intervenţia acestui echipaj, întrucât victimele nu au rămas încarcerate, cum se crezuse iniţial.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii