Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:47 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost Luminiţa Magdalena Călin în maşina Poliţiei Nicolae Bălcescu? (galerie foto)

ro

15 Dec, 2010 01:03 2795 Marime text
foto_05.jpgFlorin Vasile, fratele lect. univ. dr. Luminiţa Magdalena Călin, dispărută în noapte de vineri spre sâmbătă aproape de localitatea Stupina, a cerut verificarea automobilului în care se afla poliţistul Cristian Zbenghea din cadrul Postului Nicolae Bălcescu, precum şi unul dintre paznicii localităţii mai sus precizate, Ion Hazur, fost poliţist comunitar. Vasile a formulat această solicitare anchetatorilor, în condiţiile în care crede că declaraţiile date de Zbenghea şi de Hazur nu ar fi adevărate. „Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa şi-a făcut treaba. Acum mă gândesc să închiriez eu un elicopter şi să ajut echipele de căutări", ne-a mai declarat Florin Vasile.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • netcu 19 Dec, 2010 01:43 cazul MADALINA,este aranjat de cei despre care doamna conferentiar stia prea multe,persoane sus puse si, dispuse sa incalce flagrant legea. DOAMNA MADALINA STIA PREA BINE UNDE MERGE, de aceea a spus fratelui:" o sa fie bine" ! Iar politistii erau la panda nu pentru hotii de animale sau fier vwchi ci trimisi la comanda de catre hotii de oameni. In fata acestei situatii hotii de lege au aruncat o perdea de fum imaginand scenarii ca: depresie,santaj, violentari. Pentru aceate fapte nelegiuite politistii ar fi fost demisi,judecati, or acest lucru nu s-a intimplat.
  • eu 16 Dec, 2010 23:07 din trei una.ori femeia a fost ingropata de potisti ori de cine aluato in masina la ocazie sau in cel mai fericit caz este cu el in momentu de fata
  • emy 15 Dec, 2010 15:16 Oribil! E clar ce s-a-ntamplat! DACA ESTE ASA si nu apare ..CADAVRUL... In piata publica cu ei si omorati cu pietre Rusine ... ce " oameni " se ascund in aceste institutii!!!!!Bestii NU oameni !!!
  • Ionescu 15 Dec, 2010 10:48 Din cit am tras o concluzie din tot am ajuns la o concluzie cå acest zbenga a ginito pe luminita mai devreme si sa dus dupå ia cum masina a intrat in cimp se vede panicå si fricå sint sofer de meserie am fåcut in romania ravagi cu politia rominaå intro noapte aveam un bmw 740 negru cu geamuri negre cind au reusit så må opreascå aveau fricå si nau avut curaj så se apropie de masina si in cazu lui luminita se vede cå zbenga stia sigur ce fåcea si pårerea mea e cå i sa pus pata pe luminita sa dus dpå ea a luato au violato si au omoritå sau o tine undeva secestratå si isi bate joc de ea dar in viatå aceastå fatå nu mai e acest zbenga se vede un om problemå multi oameni au fricå de el face dreptate in tara aia nu mai låsati så se intimple ce se intimplå aveti copii ginditivå la viitorul lor aveti si voi fete si nu var conveni så treceti prin aceaså situatie faceti dreptate cu situatia lui Luminita