Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Vacanță în țară sau străinătate?

ro

11 Jun, 2020 00:00 2593 Marime text

Relaxarea măsurilor a trezit în noi „dorul de ducă”, astfel că, începând cu 1 iunie, românii au fugit la munte sau la mare. Mulți însă își doresc să-și petreacă vacanțele pe alte meleaguri sau au bilete de avion luate dinaintea pandemiei și așteaptă ca autoritățile să dea undă verde.
 
Însă secretarul de stat Raed Arafat recomandă românilor să-și facă planuri de vacanță începând cu luna iulie doar dacă numărul cazurilor rămâne sub control și nu vor exista mari schimbări. Secretarul de stat este de părere totuși că românii ar trebui să sprijine și turismul românesc.
 
Autoritățile mai spun că România ar putea crea o relație de ordin turistic cu țările în care se poate face turism în siguranță, astfel încât, atunci când revenim în țară să nu mai fie nevoie să stăm în izolare 14 zile.
 
Potrivit lui Arafat, cele mai ideale țări pentru vacanțele de vară sunt Grecia și Bulgaria, deoarece asigură măsurile de protecție iar situația epidemiologică este una bună.
 
Un lucru este cert. Putem opta oricând pentru o vacanță în țară, destinațiile fiind numeroase. Pe val este acum turismul rural asta și pentru că, din pricina epidemiei, oamenii s-au îndreptat spre natură, spre locuri mai puțin populate.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii