Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Neputință

ro

27 Sep, 2021 00:00 3131 Marime text
  • Ultima săptămână a fost una grea și dificilă de degerat.
 
Am trecut prin toate stările posibile și am realizat un lucru atât de banal, dar pe  care nu îl simțeam până în prezent.
 
Neputința.
 
A fost acolo. A fost cu mine. A fost cu cei dragi mie. Au fost momente dure. Dar deja vorbesc de ele la trecut. Pentru că deja totul este mai bine și va fi și mai bine.
 
În viață, există suișuri și coborâșuri și ce este important este să nu cazi de tot în prăpastie. Te agăți de ce ai în jurul tău, căci e imposibil să nu te prinzi de un liant – un frate, o soră, o mamă, partenerul de viață, un prieten. E acolo și te va ține. Poate te aștepți mai mult sau mai puțin, dar e acolo.
 
Nu te interioriza. Elimină energia negativă și dă mai departe tot ce ai bun în sufletul tău. Nu va rămâne fără ecou. Crede-mă.
 
Durerea pe care o simți astăzi este amintirea dureroasă de mâine și potirul din care vei bea ori de câte ori ai nevoie să te întărești.
 
Dragă om, nu ești singur pe lume, niciodată. Neputința este o stare de moment, ce poate fi învinsă cu bunătatea și omenia celor care îți sunt stâlpi în viață. Oricât de cumplită pare o clipă, următoarea va fi mai bună.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii