Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 11 martie 2022. O zi destul de încordată pentru Balanțe. Cum va fi pentru fiecare zodie

ro

11 Mar, 2022 07:38 1301 Marime text
Berbec

O zi destul de delicată, mai ales din punct de vedere emoţional. Luna în Rac activeaza o serie de nemulţumiri şi frustrări, conferindu-ţi sentimentul de blocaj şi neputinţă de a schimba lucrurile. Aşadar,  acest context este potrivit mai curând pentru repaos, meditaţie, linişte, tihnă. Ia totul mai uşor şi încearcă să nu exacerbezi orice mică tensiune sau neînţelegere care apare fie in carieră, fie în relaţiile apropiate.

Taur

Dacă ai senzaţia că eşti înţeles greşit sau întâmpini tot felul de piedici, mai ales la serviciu, încearcă să nu forţezi lucrurile şi să te detaşezi, spunându-ţi: "ce-o fi, o fi". Astfel, ai şanse să treci de această zi fără prea multe "cucuie" şi, mai ales, cu multe lecţii învăţate. Dacă lucrezi cu documente, fii atent unde le pui şi ce semnezi. Dacă e cazul să faci analize medicale, amână pe alta zi, pentru că există riscul ca rezultatele să nu corespundă realităţii. Călătoriile ar fi bine să se amâne sau să fie guvernate de prudenţă.

Gemeni

Poate că nu e o idee prea bună să faci investiţii, achiziţii sau planuri în acest sens. Chiar dacă eşti tentat să faci calcule peste calcule, chiar dacă te simţi legat de mâini şi de picioare într-o afacere sau într-o problemă financiară, cel mai bine ar fi să eviţi să te gândeşti prea mult la asta. Oricum, nu ai face decât să te afunzi şi mai mult în frustrare, fără a vedea o cale reală de rezolvare, atâta vreme cât te laşi copleşit de emoţii şi frică. Aşadar, cel mai bine este să-ţi îndrepţi atenţia nu spre problema în sine, ci spre talentele pe care le-ai putea pune la treabă. 

Rac

Se pare că reuşitele profesionale pe care le urmăreşti cer destul de multă osteneală, emoţii amestecate şi intense, muncă de convingere şi discuţii de tot felul. Însă merită tot efortul! Vei fi răsplătit în următoarele zile aşa cum se cuvine, mai ales financiar. E drept că unul dintre drumurile care ţi se deschide acum nu te încântă poate foarte mult în ce priveşte statutul social pe care ţi-l oferă, însă câştigul aferent este foarte tentant. 

Leu

Astăzi ai nevoie de un program foarte "aerisit", aşa că nu-ţi încărca foarte mult agenda. Nu eşti în forma ta cea mai bună, cel puţin din punct de vedere energetic, dacă nu cumva şi în privinţa sănătăţii, aşa că lasă sarcinile dificile pentru altă dată şi acordă-ţi ceva mai mult timp şi spaţiu. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie să sacrifici o parte din timp pentru a veni în ajutorul unei persoane apropiate din familie

Fecioara

Astăzi ar fi bine să eviţi pe cât posibil să faci afaceri cu prietenii. Pot apărea încurcături de tot felul, neînţelegeri, mai ales de la bani. Aşa că, cel mai bun lucru este să eviţi acest subiect şi să amâni orice întâlnire de afaceri. Pe de altă parte, stai departe de jocuri de noroc sau speculaţii financiare, pentru riscul de pierderi este foarte mare, datorită tendinţei de a face alegeri prin prisma emoţiilor. În plan afectiv, evită posesivitatea şi gelozia. Lasă-i mai mult spaţiu partenerului.

Balanta

O zi destul de încordată, mai ales în prima ei parte. Relaţiile cu şefii sau cu colaboratorii, de fapt relaţiile profesionale  par să fie dificil de gestionat, mai ales dacă te-ai aşteptat să se întâmple ceva anume şi acel ceva nu s-a întâmplat. Poate aşteptai un raspuns, o avansare, o propunere. Sau poate doreai să smulgi o promisiune de la o persoană cu autoritate. În tot cazul, lecţia pe care o ai de învăţat astăzi este acceptarea lucrurilor aşa cum sunt şi răbdarea.

Scorpion

Este posibil ca astăzi să se dea peste cap nişte planuri de călătorie ori să apară încurcături/greşeli în documente. Demersurile juridice par să fie îngreunate, iar examenele par mai dificile decât sunt în realitate, din cauza emoţiilor care te copleşesc. Este o zi cu multă tensiune interioară şi chiar panică, în ce priveşte viitorul unui proiect sau viitorul tău în general. Adevărul este ca ceea ce-ţi lipseşte acum este răbdarea. Ai vrea ca totul să se întâmple peste noapte, iar rezultatele demersurilor tale, in special ale celor profesionale, să se vadă instantaneu. Aşadar, priveşte totul cu mai mai multă detaşare. 

Sagetator

Luna se află astăzi în Rac şi este destul de precaută, dacă nu chiar zgârcită când vine vorba despre bani. Astrul activează zona banilor altora si s-ar putea să apară nişte blocaje legate de fonduri, împrumuturi, răspunsuri de la Asigurări sau Bănci. Este o zi care pare să-ţi dea destul de mult de furcă în această privinţă, de aceea, sfatul meu este să nu forţezi lucrurile, să nu încerci nicio metodă aflata la limita legii, ci să ai răbdare. În câteva zile, totul se va rezolva cu bine. 

Capricorn

Luna aflată în zona imaginii sociale şi relaţiilor ia parte la multe aspecte tensionate, ceea ce înseamnă că astăzi s-ar putea să fii foarte sensibil la stimulii exteriori şi mai ales la critici sau la indiferenţa pe care ţi-o arată cei din jur. Poate că tinzi să te vezi prea mult prin ochii celorlalţi sau ai prea multe aşteptări, ceea ce duce la frământări, dezamăgiri, posesivitate, frică de a nu pierde ceva sau pe cineva. Sfatul Astrocafe în acest caz este să nu dai o amploare mai mare decât e cazul reacţiilor uneori nepotrivite ale celor din jur, ci doar să observi atitudinea acestora.

Varsator

Sarcinile profesionale ţi-ar putea părea astăzi copleşitoare si imposibil de dus la bun sfârşit. Se pot strecura tot felul de greşeli (aviz mai ales celor care lucrează cu documente sau au de semnat un contract), te poţi simţi epuizat sau o problemă de sănătate îţi dă de furcă şi nu-ţi permite să te concentrezi cum se cuvinte. O zi dificilă, cu atât mai mult cu cât opui rezistenţă stării de fapt a lucrurilor (te enervezi, te agiţi sau te plângi). Aşadar, sfatul Astrocafe.ro pentru tine este să înveţi să delegi sarcini, să ceri sprijin, să comunici clar ce doreşti de la ceilalţi. 

Pesti

Bucuria de viaţă ţi-ar putea fi umbrită de nişte probleme financiare sau griji legate de acest segment.  Poate că te bate gândul să începi un nou proiect şi ţi-e teamă că beneficiile materiale nu vor fi pe măsura efortului sau nu vor veni imediat. Sau poate ai de făcut o investiţie şi nu dispui acum de fondurile necesare. Unii nativi pot fi îngrijoraţi şi de felul în care evoluează o relaţie amoroasă. În orice caz, sensibilitatea este astăzi accentuată, şi ar fi bine să eviţi pe cât posibil să te plângi. Cel mai indicat este să vorbeşti deschis despre sentimentele tale sau despre temerile tale cele mai mari. 

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii