Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Insuccesul unora este cea mai mare realizare a altora

ro

04 Aug, 2023 18:00 1915 Marime text
  • Săptămâna trecută, înotătorul David Popovici a participat la Campionatul Mondial de Natație de la Fukuoka, Japonia, concurând la proba de 200 metri liber și la cea de 100 metri liber
  • Rezultatele din cele două probe au fost un prilej pentru alte persoane de a-și etala toxicitatea, fiind păziți de „fortăreața" numită ecran
  • Pentru David Popovici și alții ca el, care muncesc pentru atingerea unor obiective notabile, este normal ca pe parcurs să apară și insuccesul. Acesta trebuie gestionat bine și să nu-l lași să te doboare. Cât despre cei care așteaptă pasul greșit pentru a ieși la atac, ei bine, insuccesul unora este cea mai mare realizare a altora
 
Săptămâna trecută, înotătorul David Popovici a participat la Campionatul Mondial de Natație de la Fukuoka, Japonia, concurând la proba de 200 metri liber și la cea de 100 metri liber.
 
Rezultatele finale nu au fost pe măsura așteptărilor, atât din partea lui David, cât și din partea publicului. Astfel, a fost creată o stare de dezamăgire, venită normal, cum se întâmplă de fiecare dată în sport și în viață când obiectivele nu se împlinesc.
 
Totodată însă, rezultatele din cele două probe au fost un prilej pentru alte persoane de a-și etala toxicitatea, fiind păziți de „fortăreața" numită ecran.
 
Nu pot spune că am fost mirat de reacțiile acestea. M-am obișnuit ca o parte din poporul român să atace în momentele vulnerabile ale unui sportiv și nu numai.
 
Hateri se găsesc peste tot, la orice pas greșit, dar dispar la fel de repede când succesul persoanei luate în vizor reapare.
 
Așa o să se întâmple și când David Popovici se va situa din nou în top la viitoarele competiții. Așa s-a întâmplat vara trecută când a devenit campion mondial la Budapesta și campion european la Roma. Ascensiunea lui nu va fi oprită de indivizi care nu au legătură cu înalta performanță.
 
Pentru David Popovici și alții ca el, care muncesc pentru atingerea unor obiective notabile, este normal ca pe parcurs să apară și insuccesul. Acesta trebuie gestionat bine și să nu-l lași să te doboare. Cât despre cei care așteaptă pasul greșit pentru a ieși la atac, ei bine, insuccesul unora este cea mai mare realizare a altora.
 
Citește și:

Campionatul Mondial Fukuoka 2023 David Popovici, doar pe locul patru în finala de la 200 m liber!


Campionatul Mondial Fukuoka 2023 David Popovici, pe locul 6 în finala probei de 100 m liber

David Popovici, după Campionatul Mondial Fukuoka 2023 „Acesta este sportul. Nu am cum să câștig mereu. Aceasta este lumea reală“ (GALERIE FOTO)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii