Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se mai poartă perdelele? Ce modele alegem şi ce sisteme de montare folosim? (galerie foto)

ro

05 Nov, 2014 22:33 9508 Marime text
Perdelele sunt accesorii care înveselesc bucătăria şi oferă căldură şi intimitate dormitorului, în timp ce perdelele impermeabile din baie contribuie prin culoare şi imprimeuri la atmosfera relaxantă, iar perdeluţele din salon dau un plus de vitalitate încăperii.
 
Ce modele de perdele se poartă anul acesta şi anul viitor? Designerii ne recomandă modelele de perdele în culori vii, contrastante precum verde sau roşu închis în combinaţii cu alb. Imprimeurile florale vesele, shabby chic sau rustice, sau figurinele geometrice în diferite culori vor da interiorului un plus de personalitate.
 
Sistemele de prindere şi montare pentru draperii şi perdele ţin şi ele de modă, dar şi de uşurinţa cu care sunt montate şi de durabilitatea lor. Şinele din plastic cu 1 canal sau cu 2 canale ce pot fi montate direct în tavan sunt discrete, uşor de montat şi ieftine. Galeriile metalice sau din lemn au farmecul lor aparte, fie prin simplitate şi eleganţă, fie prin modele mai sofisticate sau culori îndrăzneţe.
 
În catalogul de accesorii pentru amenajări interioare Te-Ma România sunt prezentate diferite tipuri de şine pentru perdele, şine cu 1 sau 2 canale, de dimensiuni variate, simple sau cu plintă.
 
Şinele din plastic cu 2 canale şi plintă este o modalitate practică şi modernă de montare a perdelelor în locuinţă, potrivită pentru interioare amenajate şi decorate modern, într-un stil minimalist şi de bun-gust.
 
Modelele de şina cu 2 canale şi plintă albă sau marmorată sunt interesante prin maniera discretă prin care maschează inelele de prindere a perdelei, oferind un plus de eleganţă.
 
Aveţi nevoie de un model personalizat de şine din plastic pentru perdele sau preferaţi o culoare anume? Alegeţi modelul care se potriveşte încăperii pe care o amenajaţi, spuneţi-ne ce culori preferaţi, iar noi vă oferim setul complet de şină pentru perdea, cu toate accesoriile de fixare în tavan şi de prindere a perdelelor. Accesoriile pentru montarea şinelor în tavan sunt disponibile la seturi complete, cu toate elemente necesare, sau la seturi economice.
 
SC TE-MA ROMANIA SRL
Bucuresti
Prelungirea Ghencea, Nr 65, Bragadiru, Ilfov
Telefon: 031-436.78.01
Fax: 031-436.78.02
Email vanzari: office@te-ma.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii