Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvaluiri.ro Directorul liceului din Mihai Viteazu, Dorina Cârtog, a comis fals în declarațiile de avere

ro

26 Oct, 2013 15:21 3151 Marime text
Așteptăm ca Agenția Națională pentru Integritate să se sesizeze

Directorul liceului din comuna constănțeană Mihai Viteazu, Dorina Cârtog, a intrat în atenția opiniei publice după o serie de scandaluri în care este acuzată de către mai mulți părinți de comportamnet abuziv față de elevi.
Acest fapt, precum și lipsa de măsuri din partea Inspectoratului Școlar Județean Constanța ne-au făcut să aruncăm o privire în declarațiile de avere ale Doinei Cârtog din perioada 2009-2012, singurele postate pe siteul Agenției Naționale de Integritate. Documentele conțin mai multe declarații în fals, omisiuni, precum și achiziționarea unor bunuri pentru care nu se poate dovedi proveniența banilor.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

Conform declarațiilor, Dorina Cârtog a câștigat de la școală 2833 lei lunar, în sumă brută, în timp ce soțul ei, Ion Cârtog, aproximativ 300 lei din agricultură. Soții Cârtog dețin împreună mai multe proprietăți: un teren agricol  de trei hectare în comuna Mihai Viteazu dobândit în 1992 prin împroprietărire, un autoturism Cielo fabricat în 1995 şi o Skoda Octavia din 2009, ambele cumpărate şi două apartamente în Constanţa.
În ceea priveşte aceste imobile, declaraţia de avere din 2011 menţionează:  apartament de 77 mp, cumpărat în 1998 de Ion Cârtog şi apartament de 36 mp cumpărat de Dorina Cârtog, în 2000.

Articolul integral pe Dezvaluiri.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii