Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punct de atracție Ce se preconizează a se face în parcarea de la Poarta 1 a Portului Constanța

ro

02 Feb, 2019 00:00 5879 Marime text
Primăria Constanța reia consultarea de piață în vederea determinării valorii estimate a serviciilor de expertiză tehnică pentru cerința fundamentală „rezistența mecanică și stabilitate” a unui amplasament situat la Poarta 1 din municipiu,  având în vedere că acesta a fost construit în mare.
 
Studiul vizează amplasamentul în suprafață de 16.462 mp. Este vorba despre parcarea de la intrarea la Poarta 1 până spre Poarta 1 bis, pe care municipalitatea vrea s-o transforme într-un punct de atracție. Aspectele supuse consultării sunt oferta de preț, cu  TVA evidențiat distinct, în vederea determinării valorii estimate a serviciilor, cu detalierea prețului estimat pe fiecare documentație în parte.
 
Consultarea se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a serviciului, pe adresa de e-mail: arhitect.sef@outlook.com. Data-limită de transmitere a propunerilor este 8.02.2019, iar data-limită pentru consultare este 15.02.2019.
 
Menționăm că prima consultare, rămasă fără rezultat, a avut loc în toamna anului trecut. Facem precizarea că pentru zona de parcare de la Poarta 1 municipalitatea va organiza un concurs internațional de arhitectură, prin care să fie identificată cea mai bună soluție astfel încât această zonă utilizată, astăzi, eminamente de mașini să devină o zonă de atracție, de bucurie, o zonă emblematică pentru oraș.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogo 01 Feb, 2019 22:23 Eu zic sa mai construiasca inca un Cazino. Si apoi sa-l lase in paragina. La asta sunt buni.