Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:30 03 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul trebuia să înceapă încă din 2022 Reabilitarea bulevardului Mamaia, pe tronsonul Pescărie – UAT Năvodari, în atenția Agenției de Protecție a Mediului Constanța

ro

17 May, 2023 00:00 2015 Marime text
  • Proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, zona Pescărie și limita administrativă a UAT municipul Constanța cu UAT Năvodari, faza organizare de șantier se află în atenția Agenției pentru Protecția Mediului Constanța
  • APM anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării emiterii acordului de mediu pentru acest proiect
  • Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) – ordinul de începere a fost dat din data de 5 septembrie 2022
  • Reamintim, primarul Constanței, Vergil Chițac, declara la începutul anului trecut că bulevardul Mamaia, zona dintre Pescărie și Năvodari va intra în reabilitare până la finalul anului 2022
 

 
Proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, zona Pescărie și limita administrativă a UAT municipul Constanța cu UAT Năvodari, faza organizare de șantier se află în atenția Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

APM anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării emiterii acordului de mediu pentru acest proiect.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanța şi la sediul Primăriei Constanța, b-dul Tomis, nr. 51, judetul Constanța.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Proiectul va fi realizat cu fonduri europene.Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) – ordinul de începere a fost dat din data de 5 septembrie 2022, în timp ce pentru (DTAC) și (PT) avizele urmau să fie eliberate până la începutul lui 2023.

Reamintim, primarul Constanței, Vergil Chițac, declara la începutul anului trecut că bulevardul Mamaia, zona dintre Pescărie și Năvodari va intra în reabilitare până la finalul anului 2022.

Menționăm că încă din 2021, municipalitatea a atribuit societății Urban Scope SRL, contractul de serviciul de elaborare a documentației tehnico-economice (expertiză tehnică, studii de teren – geotehnic și topografic, studiu de trafic, DALI, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE și altele – temă de proiectare ) aferentă obiectivului de investiții „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bulevardul Mamaia”. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii