Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oameni ale căror reușite, idei, eforturi vor modela județul Constanța în următorii 100 de ani Lansăm „Interviuri live ZIUA de Constanța“

ro

27 Jul, 2018 00:00 5874 Marime text
Marea Unire a românilor din 1918 a fost posibilă prin multe sacrificii, voință politică și consens național. În cei 100 de ani după Marea Unire, România a cunoscut demnitate, bucurie, dar și întristare.
 
Starea actuală este marcată în același timp de incertitudine și speranță. Incertitudine provocată de nesiguranța socială privind nivelul de trai și problema demografică. Speranță pentru construirea unui viitor mai bun prin unirea libertății cu responsabilitatea și solidaritatea, pe baza credinței în Dumnezeu și a iubirii față de oameni.
 
Un interviu LIVE, o comunitate, o poveste
 
În anul Centenarului, cotidianul ZIUA de Constanța lansează Interviurile Live cu primarii județului Constanța, care sunt invitați să vorbească despre comunitățile lor în an de mare sărbătoare.
 
Acest proiect al cotidianului ZIUA de Constanța stă mărturie faptului că Dobrogea, care sărbătorește anul acesta 140 de ani de la revenirea la Statul Modern Român (1878), are un trecut istoric, politic și cultural pe care își poate sprijini viitorul. Misiunea noastră este aceea de a participa interactiv la construirea lui. Pentru că o administrație are valoare doar dacă ai o comunitate puternică și înfloritoare, despre care poți să vorbești!
 
Istorie, personalități și cetățeni ai județului Constanța
 
Proiectul cuprinde mai multe etape, de la prezentarea istoricului, a personalităților locului, a reprezentanților administrației locale, la prezentul care interesează cetățeanul.
 
Ce au însemnat cei 100 de ani pentru fiecare dintre cele 70 de comune, orașe și municipii ale județului Constanța, cum au reușit să se dezvolte până în zilele noastre.
 
Vom face și o radiografie concretă privind starea actuală a celor mai importante servicii comunitare de utilități publice la nivelul județului.
 
Vom discuta despre identitate, iar după fiecare „vizită“ în teritoriu vom identifica „Omul Centenarului“ - cetățeanul emblematic pentru comunitatea sa.
 
LIVE, în fiecare marți, de la ora 14.00, pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța
 
„Interviurile live“ vor avea loc în fiecare zi de marți, de la ora 14.00, pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța, iar povestea „Omului Centenarului” o veți putea citi în fiecare zi de joi pe site-ul www.ziuaconstanta.ro/.
 
Vă așteptăm să ne fiți alături, pentru că acest proiect este unul interactiv și vă este adresat dumneavoastră, cititorilor!
 
https://www.facebook.com/ziuaconstanta/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii