Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial La mulţi ani! ZIUA de Constanţa, la ceas aniversar. 19 ani de activitate jurnalistică de calitate

ro

20 Nov, 2019 00:00 4070 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa împlineşte, astăzi, 19 ani de activitate. Interviuri speciale, reportaje aduse cititorilor la cea mai înaltă calitate, live text-uri realizate pentru a expune exact situaţia de la faţa locului, fotoreportaje menite a prezenta lucrurile din toate unghiurile, cam aşa am putea începe o descriere pe scurt a anilor de presă pe care tânărul nostru cotidian i-a adunat.


Experientia docet (trad. lat. - Experienţa te învaţă) este premisa pe care merg în viaţă. Chiar dacă abia a trecut un an de când fac parte din echipa ZIUA de Constanţa, consider că entuziasmul, munca în echipă, impactul proiectelor publicaţiei, expertiza şi profesionalismul colaboratorilor noştri, implicarea şi conectarea la comunitate sunt componentele esenţiale ale unui produs jurnalistic de calitate.


De altfel, mă înclin în faţa cititorilor noşti, consumatori ai informaţiilor prezentate de ZIUA de Constanţa. Orice jurnalist are datoria să lase moştenire celor ce vor urma o informaţie corectă, care să ajute ulterior la pictarea trecutului.


Astfel, la 19 ani de activitate, urez un călduros „La mulţi ani echipei şi colaboratorilor ZIUA de Constanţa, dar şi cititorilor noştri fideli - şi celor care ne-au adus critici constructive de-a lungul anilor, şi celor care ne-au dat informaţii ce au stat la baza unui demers jurnalistic de calitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anton Antoniadis 20 Nov, 2019 09:54 LA MULȚI ANI!!!