Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O mamă din Constanţa, scrisoare deschisă către Decebal Făgădău „Dumneavoastră, domnule primar, v-aţi lăsa copiii să intre în actualele locuri de joacă ale oraşului?“

ro

15 May, 2017 00:00 22805 Marime text
o mama din constanta scrisoare deschisa catre decebal fagadau dumneavoastra domnule primar v ati lasa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantean 15 May, 2017 20:33 Locurile de joaca trebuiesc amplasate la o distanta de bun simt de blocurile de locuinte astfel ca nimeni sa nu fie deranjat! In atentia parintilor:noi am crescut fara locuri de joaca amenajate de municipalitate si suntem mai educati decat tineretul din ziua de astazi!
  • camelia ciobotaru 15 May, 2017 10:52 Domnule Primar, intr-adevar locurile de joaca ,existente acum pe Str Traian , in portul Tomis, Tara Piticilor,Locul de joaca din parcul Tomis II si cel de langa Cresa 1 si altele, arata jalnic, sunt periculoase, murdare, nu toate au banci pentru cei ce supravegheaza copii(parinti, bunici, bone etc). Aceeasi situatie jalnica si in cele 2-3 parcuri din oras, sunt cu gunoaie(si lumea este necivilizata), fara flori, plante carea sa infrumuseteze, sa-ti faca placere sa stai pe o banca in parc. Nu mai permiteti continuarea constructiilor in parcuri, pe spatiile verzi din fata blocurilor, dupa bunul plac al unuia si altuia, nu mai perpetuati abuzurile facute, aveti posibilitatea sa faceti din Constanta un oras minunat, nu plin de betoane si praf. Ati promis ca veti schimba orasul , sa simtim si noi, cotizantii la bugetul primariei , ca tineti cu cetatenii constanteni, poate ajungem si noi candidati la "capitala europeana", aveti toate posibilitatile naturale si nu numai!
  • zicu 15 May, 2017 06:46 Sa se duca la NEVERLAND