Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitrache bate în retragere! Bucureștiul a recomandat ca viitorul președinte să-și asume candidatura la Primăria Constanța

ro

13 Mar, 2021 00:00 2598 Marime text
  • Alegerile de la nivelul organizației municipale a PSD Constanța rămân în stand-bye
  • În Biroul Permanent județean nu a fost avansată o dată pentru scrutin
  • În schimb s-au transmis câteva mesaje tranșante
  • Sunt încurajate depunerea cât mai multor candidaturi, cine deține interimar funcția de președinte este de dorit să nu mai candideze în scrutinul intern, iar cine va candida pentru funcția de președinte ar trebui să se gândească la asumarea unei candidaturi pentru primaria municipiului Constanța la localele din 2024
  • Lungoci și Vișan vor să devină lideri ai organizației municipale a PSD, în timp ce Ion Dumitrache bate în retragere
  • Pentru funcția de prim-vicepreședinte va candida, consilierul local, Costin Răsăuțeanu

Alegerile de la nivelul organizației municipale a PSD Constanța rămân în stand-bye, până când toate taberele își vor armoniza pozițiile.
În Biroul Permanent județean nu a fost avansată o dată pentru scrutin, în schimb s-au transmis câteva mesaje tranșante: sunt încurajate depunerea cât mai multor candidaturi, cine deține interimar funcția de președinte este de dorit să nu mai candideze la scrutinul intern iar cine va candida ar trebui să se gândească în perspectivă, inclusiv la asumarea unei candidaturi pentru funcția de primar al municipiului Constanța la localele din 2024.

Prin urmare, de voie de nevoie, actualul președinte interimar, Ion Dumitrache nu știe dacă va mai candida la viitorul scrutin. Mai mult, acum susține că niciodată nu a fost interesat de funcții politice, în schimb spune acesta : "voi asigura cadrul corect pentru desfășurarea alegerilor".

Pentru viitorul scrutin, a cărui dată de organizare va fi influențată și de situația pandemică, pentru funcția de președinte al organizației, își va menține candidatura deputatul Lucian Lungoci în timp ce, fostul parlamentar, George Vișan intenționează și el să candideze la președinția filialei.

Dacă Lungoci pare dispus să se lanseze și pe orbita primăriei Constanța, pe Vișan nu-l interesează acest aspect.
Pentru funcția de prim-vicepreședinte va candida, consilierul local, Costin Răsăuțeanu.

Și tot în această săptămână o delegația a social-democraților constănțeni a purtat discuții cu secretarul general al PSD Paul Stănescu. Potrivit reprezentanților PSD Constanța care au participat la discuții, întâlnire a decurs absolut normal, fiind benefică de ambele părți.

Stănescu le-a transmis că Bucureștiul își dorește alegeri libere la Constanța și candidați gata să își asume bătălia electorală de peste trei ani.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii