Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Strada Liliacului din cartierul KM 4-5 s-a crăpat după doar o lună de când a văzut asfaltul! (GALERIE FOTO)

ro

04 Feb, 2022 00:00 2405 Marime text
  • Locuitorii de pe strada Liliacului din municipiul Constanța ne-au sesizat cu privire la lucrările de mântuială decontate de administrația locală și realizate de Confort Urban în cartierul Km 4-5
  • Constănțenii din zonă reclama bătaia de joc
  • Șoferii afirmă că trebuie să schimbe frecvent piesele la mașini, pentru că administrația locală nu dă doi bani pe lucrările efectuate din banii tuturor
 

 
Locuitorii de pe strada Liliacului din municipiul Constanța ne-au sesizat cu privire la lucrările de mântuială decontate de administrația locală și realizate de Confort Urban în cartierul Km 4-5.
 
„Acum câteva luni de zile , administrația Chițac ,spunea ca reabilitează străzile din cartierul Km 4-5.


 
Le-a reabilitat,,a trasat parcari,..a instituit parcările cu plată, a asfaltat ...dar surpriză.. după nici o lună , pe strada Liliacului au apărut găuri în asfalt iar noi, șoferii ne rupem mașinile în două.
 
Cine este responsabil?
 

Treabă de proastă calitate,.asfalt ieftin,..făcut de mântuială, de oameni nepricepuți. Bătaie de joc..exact cum este și orașul astă, condus de incompetenți.


 
Rușine administrație locale, că după o lună de zile, au apărut probleme..iar noi șoferii trebuie să schimbăm piesele la mașini, pentru că ei și-au bătut joc de lucrarea efectuată”, scrie un constănțean supărat.
 
Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constănțeanul supărat. Chițac anunță construirea de noi parcuri cu sprijinul specialiștilor Ordinului Arhitecților din România. Arhitectul Bălan spune că nu s-a primit invitația, dar 2022 abia începe!

Constănțeanul supărat. „Administrația Chițac nu a auzit de cartierul nostru. În acest ritm, Baba Novac, numai are nicio șansă" (GALERIE FOTO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii