Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Chițac anunță construirea de noi parcuri cu sprijinul specialiștilor Ordinului Arhitecților din România. Arhitectul Bălan spune că nu s-a primit invitația, dar 2022 abia începe!

ro

31 Dec, 2021 00:00 3772 Marime text

 
  • Primarul Vergil Chițac a scris pe o rețea de socializare că lucrează la construirea de noi parcuri în Constanța
  • Ca să pară convingător, edilul a anunțat că, în vederea organizării concursului de soluții, a cooptat alături de Primărie, Ordinul Arhitecților din România
  • În timp ce majoritatea constănțenilor îl critică pe edil și îi transmit, că nu mai au încredere, arhitectul Alexandru Bălan, membru în conducerea Filialei Teritoriale Dobrogea OAR susține într-un comentariu la postarea edilului că : „în Ordinul Arhitecților din România, filiala Dobrogea nu se știe nimic despre această invitație, dar poate vor afla în 2022”!
 

 
Primarul Vergil Chițac a scris pe o rețea de socializare că lucrează la construirea de noi parcuri în Constanța.

Ca să pară convingător, edilul a anunțat că, în vederea organizării concursului de soluții, a cooptat alături de Primărie, Ordinul Arhitecților din România.
 
„Specialiștii din cadrul OAR vor lucra îndeaproape cu aparatul de specialitate din Primăria Constanța pentru a ne ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv esențial din viața orașului.

Vorbim despre un proiect ce are în vedere crearea de noi spații verzi în tot orașul, plus două noi mari parcuri ce vor fi construite în zona DN 3C - Tomis Plus și în zona Bd. Tomis, pe malul lacului.
 
Acestea urmează să fie dotate cu echipamente de petrecere a timpului liber, de relaxare și cu infrastructura necesară practicării sportului în aer liber: piste de biciclete, terenuri de sport, zone de fitness în aer liber, locuri de joacă și așa mai departe.
 
De asemenea, vor fi amenajate zone pentru hamace, poieni pentru evenimente în aer liber și alte dotări ce vor servi activităților culturale și de agrement.
 
Constanța suferă la multe capitole, iar cel al spațiilor verzi este unul dintre ele. Mi-am asumat că voi lucra pentru a repara tot ce este stricat în orașul nostru și vă asigur că, împreună cu colegii din Primărie, fac acest lucru”, mai afirmă Vergil Chițac în aceeași postare.


 Arhitect Alexandru BĂLAN


În timp ce majoritatea constănțenilor îl critică pe edil și îi transmit, de exemplu, că: „deja ți-ai dat arama pe față în timpul represiunilor asupra cetățenilor din Peninsulă. Se vede treaba că nu vă interesează de constănțeni, muți parcurile ca să autorizezi construcții în parcul Tăbăcărie”, arhitectul Alexandru Bălan, membru în conducerea Filialei Teritoriale Dobrogea OAR susține într-un comentariu la postarea ediului că : „ în Ordinul Arhitecților din România, filiala Dobrogea nu se știe nimic despre această invitație, dar poate vor afla în 2022”!

Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Ordinul Arhitecților din România și-a ales un nou președinte! Cine se află în conducerea Filialei Teritoriale Dobrogea

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, explică de ce vor plăti constănțenii cate 50 de lei de persoană pe an pentru spații verzi

 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii