Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul „Oleg Danovski“ trece la... ora de vară

ro

27 Mar, 2018 00:00 2215 Marime text
De la 1 aprilie, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ va trece la... ora de vară, astfel că evenimentele pe care le va găzdui vor începe cu o jumătate de oră mai târziu, adică la ora 19.00, și nu ca până acum, la 18.30.
 
Însă, până pe 1 aprilie, pasionații de balet sunt așteptați sâmbătă, 31 martie, de la ora 18.30, la Teatrul „Oleg Danovski“, pentru a urmări emoționanta și trista poveste a delicatei Giselle, pe muzica lui Adolphe Adam. În rolul titular, publicul o va admira pe prim-solista Irina Ganea-Mihaiu. Din distribuție mai fac parte: Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Andrada Ioan - debut, Amalia Mîndruțiu și Mayu Takahashi.
 
Duminică, de la ora 19.00, de această dată cei care îndrăgesc muzica de operă sunt invitați să se întâlnească cu temutul maur... Otello, personajul principal din opera verdiană cu același nume. Spectacolul, sub bagheta dirijorului nipon Koichi Inoue, îi va aduce pe scena tomitană pe artiștii lirici: Mauro Pagano - Italia, Akiko Hayakawa - Japonia, Ștefan Ignat - Bucureşti, Doru Iftene, Mihai Irimia - Braşov, Constantin Acsinte, Laurenţiu Severin, Lucia Mihalache și Marius Eftimie.
 
Biletele pentru aceste evenimente pot fi procurate de la agenţia teatrului la preţuri de 20, 25, 30 și 40 de lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ. Copiii şi elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor plăti pe un bilet 8 lei, iar pensionarii şi studenţii, pe baza talonului de pensie, respectiv a carnetului de student vizat la zi, vor cumpăra un tichet cu 15 lei.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Concert-eveniment. Terapie muzicală cu Adrian Petrescu și orchestra Teatrului „Oleg Danovski“ (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii