Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Darko Perić, actorul din La Casa De Papel, vine la Constanța, pentru Sunscreen Film & Arts Festival!

ro

07 Sep, 2022 12:20 1432 Marime text

 
  • Sunscreen Film & Arts Festival este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism și organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania, în parteneriat cu Consiliul Judeţean ConstanţaTeatrul de Stat Constanța și Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada”.
  • ​Prima ediție Sunscreen Film & Arts Festival are loc între 8 și 11 septembrie la Constanța și va aduce în fața publicului de la malul mării cele mai așteptate producții cinematografice românești ale anului, alături de regizori și actori, dar și filme internaționale precum Ticket to Paradise, noua comedie romantică cu Julia Roberts și George Clooney.
 
Invitatul special al evenimentului va fi actorul de origine sârbă Darko Perić, cunoscut publicului din România din serialul spaniol La Casa de Papel (Netflix), unde l-a jucat pe Helsinki.
Perić va fi prezent la Constanța pentru a se întâlni cu fanii, dar și pentru proiecția scurtmetrajului Patria (r. Alejandro Lobo, 2017), inspirat din fapte reale, unde îl joacă pe Ioan Clămparu, un proxenet român căutat internațional.

Darko Perić și-a început cariera în 2010, când a fost distribuit în serialul spaniol Crematorio produs de Canal+.
În 2015 a jucat în filmul A Perfect Day, alături de Benicio del Toro și Tim Robbins.



A devenit cunoscut în lumea întreagă datorită rolului din La Casa Del Papel de pe Netflix, care a fost desemnat Cel mai bun serial dramatic la Premiile Emmy 2018.
 

Așadar, pe 10 septembrie, sâmbătă seara, Darko Perić va fi prezent în Piața Ovidiu, la proiecția scurtmetrajului „Patria”


Citește și:

Sunscreen Film & Arts Festival pregătește un program plin pentru elevi, dar și pentru profesori



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii