Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Cât a încasat firma deținută de Oana și Tudor Giurgiu pentru ediția a doua a Sunscreen Film & Arts Festival (DOCUMENT)

ro

24 Aug, 2023 14:58 1457 Marime text

Foto: Sunscreen Film & Arts Festival

Ediția a doua a Sunscreen Film & Arts Festival (17 – 20 august) a costat 494.202 lei fără TVA.

Contractul a fost atribuit prin negociere fără publicare prealabilă potrivit SEAP.

Banii au fost plătiți de Primăria Constanța către organizatorul evenimentului Transilvania Film SRL și curatoriat de echipa Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Festivalul s-a desfășurat în 4 locații din Constanța: Piața Ovidiu, piateța Cazino Mamaia, plaja Reyna și la Centru Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin. Programul festivalului a inclus 16 filme, concerte și masterclass-uri.

Despre Transilvania Film SRL

Compania a fost înființată în 2003, cu sediul social în București, sector 1 desfășoară activități de distribuție a filmelor cinematografice, video și a programelor de televiziune.
SRL-ul are punct de lucru temporar și în sectorul 2 pe strada Popa Soare nr.52 și este deținută de Maria-Oana și Tudor-Flaviu Giurgiu.
Maria-Oana Giurgiu mai figurează și în TIFF Events SRL, Libra Film Productions SRL și Hai-Hui Entertainment SRL iar pe regizorul Tudor Giurgiu îl mai regăsim și în Point Film SRL, AHA Flim SRL, TIFF Events SRL, Libra Film Productions SRL, Cityplex SRL, Ecran Cinema Management SRL și Libra Films SRL.

Transilvania Film SRL mai figurează cu alte 5 contracte din achiziții publice, potrivit termene.ro.

În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 3.918.491 lei, profit net de 230.143 lei și 4 angajați.

Anul trecut, Primăria Constanța a atribuit către Libra Films SRL evenimentul "Zilele Dobrogene de Film" în valoare de 130.000 lei fără TVA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Un SRL din București administrat de unul dintre producătorii regizorului Tudor Giurgiu, desemnat de Primăria Constanța să realizeze evenimentul "Zilele Dobrogene de Film"(DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii