Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Risipă de bani publici în extrasezon. Coșurile de gunoi de 600 de euro bucata au împânzit stațiunea Mamaia

ro

25 Sep, 2021 00:00 8100 Marime text
  • Coșurile de gunoi de 600 de euro, amplasate, din 10 în 10 metri, chiar în locurile în care deja existau câte două coșuri
  • Se întâmplă în stațiunea Mamaia, în extrasezon
  • În primăvara acestui an, coșurile de gunoi cumpărate cu 600 de euro bucata de Primăria Constanța au stârnit revolta multor constănțeni, mai ales că acestea au fost cumpărate la preț dublu față de prețul afișat de producător
  • Coșurile urmau să fie amplasate în zone cu afluență mare de public, respectiv în apropierea piețelor agroalimentare, în piațete publice, zone de promenadă sau zone de agrement
 

 
Bătaie de joc, sau prostie? Coșurile de gunoi de 600 de euro, amplasate, din 10 în 10 metri, chiar în locurile în care deja existau câte două coșuri!
 
Se întâmplă în stațiunea Mamaia, în extrasezon.
 
În primăvara acestui an, coșurile de gunoi cumpărate cu 600 de euro bucata de Primăria Constanța au stârnit revolta multor constănțeni, mai ales că acestea au fost cumpărate la preț dublu față de prețul afișat de producător.


 
„Inteligenții din Primărie le-au pus în locul în care deja existau câte 2 alte coșuri.
 
Și asta în stațiunea Mamaia, unde în luna septembrie, la propriu,  le bate vântul.
 
Cu alte cuvinte, Primăria a cumpărat coșuri de lux că sa le amplaseze în stațiunea care funcționează 3 luni pe an și le-a pus în locuri în care oricum existau alte coșuri? Din 10 în 10 metri?
 
Da! În condițiile în care în anumite zone aglomerate ale orașului nu există coșuri de gunoi!?
 
Asta cum se numește? Bătaie de joc? Prostie? Sau și una și alta?”, reclamă un constănțean supărat.
 
Primăria Constanța a achiziționat 400 de coșuri de gunoi de capacitate mare iar valoarea totală a achiziției a fost de 1.176.140 lei.

Coșurile urmau să fie amplasate în zone cu afluență mare de public, respectiv în apropierea piețelor agroalimentare, în piațete publice, zone de promenadă sau zone de agrement.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Constănțeanul supărat. Vă mai amintiți de coșurile stradale de 600 de euro? Explicațiile Primăriei Constanța pentru achiziția acestora!

Constănțeanul supărat. Super-realizare - vom avea coșuri de gunoi stradale de peste 600 de euro bucata!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii