Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Verde Urban cheamă Inspectoratul de Stat în Construcții în cartierul Tomis Plus din Constanța

ro

04 Jan, 2021 00:00 3435 Marime text
  • Un proiect imobiliar care se înalță în alte două blocuri din cartier
  • Construcția de S+P+4E cu parcaje la subsol a fost autorizată de Primăria Constanța prin autorizația de construire nr.300 din 17.02.2020
  • Locatarii nu au stat în expectativă, ci au acționat în instanță solicitând suspendarea autorizației de construire
  • Până când instanța se va pronunța, Verde Urban cere Inspectoratului în Construcții să vină la fața locului de urgență întrucât există pericol de surpare a pământului de sub blocul vecin


Despre abdurditatea urbanistică din cartierul Tomis Plus din municipiul Constanța s-a mai scris.
Este vorba despre un proiect imobiliar care se înalță în alte două blocuri din cartier. Proiectul imobiliar de S+P+4E cu parcaje la subsol a fost autorizat de Primăria Constanța prin autorizația de construire nr.300 din 17.02.2020.
Locatarii nu au stat în expectativă, ci au acționat în instanță solicitând suspendarea autorizației de construire.
Până când instanța se va pronunța, asociația Verde Urban cere Inspectoratului în Construcții să vină la fața locului de urgență întrucât există pericol de surpare a pământului de sub blocul vecin.


“Deja a fost expusă instalația de canalizare a imobilului. Cât de aberantă poate fi o autorizație de construire care să permită săpături de natură să pună în pericol stabilitatea unui bloc învecinat?!

Din punctul nostru de vedere , aglomerarea cu lucrări și lipsa personalului, aspecte des invocate de ISC, nu-și mai au nicio justificare în acest moment iar lucrările trebuie stopate de îndată”, susțin reprezentanții Verde Urban.
 

 

Citește și:

Constănțeanul supărat Absurditate urbanistică în cartierul Tomis Plus din Constanța. Un bloc se ridică între alte două betoane

Constănțeanul supărat “Vrem străzi asfaltate, trotuare, spații verzi, parcări, locuri de joacă pentru copii în cartierul Tomis Plus!”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii