Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Absurditate urbanistică în cartierul Tomis Plus din Constanța. Un bloc se ridică între alte două betoane

ro

18 Nov, 2020 00:00 4631 Marime text

  • Asociația Verde Urban trage un semnal de alarmă cu privire la o abdurditate urbanistică pe strada Verona nr.2 în cartierul Tomis Plus din municipiul Constanța

  • Management Administration & Services SRL deținuță de omul de afaceri Daniel Zaif, este beneficiare unui proiect imobiliar care se înalță în alte două blocuri din cartier

  • Proiectul imobiliar de S+P+4E cu parcaje la subsol a fost autorizat de Primăria Constanța prin autorizația de construire nr.300 din 17.02.2020

  • Poliția locală cu atribuții în domeniul urbanismului nu mai are motive să treacă peste evidența nelegalității unui astfel de proiect, susține Asociația Verde Urban


Asociația Verde Urban trage un semnal de alarmă cu privire la o abdurditate urbanistică pe strada Verona nr.2 în cartierul Tomis Plus din municipiul Constanța.
Management Administration & Services SRL deținuță de omul de afaceri Daniel Zaif, este beneficiare unui proiect imobiliar care se înalță în alte două blocuri din cartier.
 Proiectul S+P+4E cu parcaje la subsol a fost autorizat de Primăria Constanța prin autorizația de construire nr.300 din 17.02.2020. Termenul de execuția al lucrărilor care au început pe 30.10.2020 este de 36 de luni, potrivit panoului informativ din secțiunea “foto”.
 
“Fantomele trecutului recent nu ne dau pace. Absurditatea urbanistică e de neoprit, se pare. Vi se pare că e loc de bloc între astea două blocuri? Cum s-a putut emite o astfel de autorizație de construire la începutul anului?
Imagini din Tomis Plus, un cartier năpăstuit de către chiar dezvoltatorii lui. Nu tu trotuare, nu tu spații verzi și locuri de joacă, doar betoane lângă alte betoane. Oameni buni, refuzați să mai cumpărați apartamente construite în astfel de condiții!!! Și în New Delhi parcă ai avea mai mult loc să respiri!
De data asta poliția locală cu atribuții în domeniul urbanismului se află sub o nouă administrație, așa că nu mai are motive să treacă peste evidența nelegalității unui astfel de proiect.
Să prezinte investitorul studiul de însorire care spune că ferestrele acelea vor mai primi vreodată lumină...Suntem tare curioși...”, transmit reprezentanții Asociației Verde Urban.
 

Citește și:

Constănțeanul supărat “Vrem străzi asfaltate, trotuare, spații verzi, parcări, locuri de joacă pentru copii în cartierul Tomis Plus!”

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristian 03 Dec, 2020 20:42 Este vorba despre strada Bratislava, si absolut toti vecinii au facut plangeri la diferite institutii, sper ca lucrarile se vor oprii. Vis-a-vis unde este un lot gol se doreste sa se construiasca un bloc de 4 etaje fix in aceleasi conditi si imprejurari, STOP abuzurilor!