Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat „Dormi liniştită, Faleză Nord, Poliţia Locală veghează pentru tine!“ (documente)

ro

11 Feb, 2020 00:00 4600 Marime text

Locuitori din Faleză Nord - locatari ai blocurilor PA4 şi PA6 au protestat weekendul trecut, după ce zilele trecute o fâşie generoasă de teren din zonă a fost împrejmuită de proprietar, un dezvoltator imobiliar italian.

Planurile urbanistice adoptate în trecut de Consiliul Local dau liber la construit inclusiv unui imobil de 18 etaje, iar locuitorii din zonă, revoltaţi, au atacat în instanţă hotărârile de Consiliu Local ce stau la baza acestor planuri urbanistice. Și agenţii comerciali care desfăşoară activităţi comerciale vara pe plajă s-au declarat de asemenea revoltaţi, deoarece drumul de acces le va fi blocat.


„În urma protestului din weekend din Faleză Nord, Politia Locală a avut deosebita plăcere ca într-o zi de duminică să ne scrie o scrisorică prin care să ne liniştească, că terenul dintre PA4 şi PA6 e proprietate privată şi că, vezi domnule, săracul proprietar de teren are doar o autorizaţie de împrejmuire pe care a solicitat-o că terenul era plin de gunoaie, ceea ce este complet neadevărat”, susţine George Ș.


Bărbatul, care locuieşte în zonă, afirmă că terenul respectiv nu a fost curăţat niciodată. „Dacă era adevărat ceea ce susţine Poliţia Locală, atunci omul nu bloca accesul la drumul care duce spre plajă, către terasele din zonă. Ne-au mai pus şi autorizaţia de împrejmuire în copie, ca să înţelegem că totul e legal. Ceea ce în mod deliberat se emite în scrisoare e că proprietarul are un PUD din 2005 prin care intenţionează să construiască un P+18. Cu alte cuvinte, dormi liniştită, Faleză, Poliţia Locală veghează pentru tine... mai degrabă pentru investitor”, susţine constănţeanul supărat.


La rândul său, deputatul USR Stelian Ion afirmă că a fost anunţat ieri de locuitorii din zonă că peste noapte au fost montaţi stâlpi, iar astfel accesul spre plajă a fost blocat.


În secţiunea Documente puteţi consulta documentele transmise de Direcţia Poliţia Locală locuitorilor din Faleză Nord, urmare a protestului care a avut loc în weekend.


Citeşte şi:


Deputatul Stelian Ion despre protestul din Faleză Nord - „Una dintre priorităţile mele ca viitor primar va fi redobândirea terenurilor înstrăinate ilegal!“ (galerie foto)

Protest în zona Faleză Nord. Construirea blocurilor va bloca accesul spre plajă

PUZ-ul pentru blocul care va fi construit aproape de ţărmul mării revine în atenţia Consiliului Local Municipal

Bloc pe „spaţii verzi“ în Faleză Nord? Povestea terenului aflat iniţial în proprietatea unui inculpat din Dosarul Retrocedărilor

Se organizează dezbatere publică pentru un PUZ controversat. Locuitorii de pe strada Ion Raţiu vor cere respingerea acestuia

Locuitorii din capătul străzii Ion Raţiu din Constanţa cer respingerea PUZ-ului iniţiat de un investitor. Iată motivul! (documente)

Un investitor doreşte rezolvarea problemelor din zona Faleză Nord Constanţa. Cere actualizarea PUZ-ului (document)

În Faleză Nord, un investitor vrea bloc de opt etaje, cu restaurant şi club la înălţime. Clienţii vor avea vedere la mare (document)

Primarul a fost amendat. Motivul un PUZ din Faleză Nord! Locuitorii au dat buzna în Consiliul Local şi au cerut să nu se construiască blocul!

Motivare în Dosarul Retrocedărilor
„La nivelul municipiului a fost constituită o grupare infracţională, care a funcţionat ca o veritabilă organizaţie de tip mafiot“


117 ani de închisoare pentru un prejudiciu de 114 milioane de euro Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, judecata pas cu pas (documente)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii