Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinul Arhitecților din România și-a ales un nou președinte! Cine se află în conducerea Filialei Teritoriale Dobrogea

ro

17 Jul, 2018 00:00 4171 Marime text
În Monitorul Oficial numărul 605 a fost publicată hotărârea privind alegerea membrilor Consiliului Național al Ordinului Arhitecților din România (OAR), a liderilor filialelor teritoriale, inclusiv al Filialei Teritoriale Dobrogea. Totodată, la nivel național a fost ales noul președinte al Ordinului.
 
Astfel, în urma Conferinței naționale ordinare a Ordinului Arhitecților din România, întrunită în 30.06.2018-01.07.2018, a fost ales, prin vot secret, noul președinte OAR. Este vorba de Alexandru Lucian Găvozdea, ales pentru o perioadă de patru ani, până în 2022.
 
Totodată, a fost făcută publică și conducerea Filialei Teritoriale Dobrogea: Ignis Nejila Duvagi, arhitect cu drept de semnătură, Pavel Marcel, arhitect cu drept de semnătură, Mihai Isacov, arhitect cu drept de semnătură, Anca Suhov, arhitect cu drept de semnătură, și Alexandru Bălan, arhitect cu drept de semnătură.
 
Consiliul Național al OAR este format din membri aparținând celor 22 de filiale: Alba, Argeș și Arad (câte 2 locuri), Bacău - Neamț (3 locuri), Bihor (5 locuri),  Brașov - Covasna - Harghita (5 locuri), Dobrogea (5 locuri), Dunărea de Jos (2 locuri), Hunedoara (2 locuri), Iași (5 locuri), Muntenia Sud-Est (3 locuri), Muntenia Vest (3 locuri), Mureș (2 locuri), Nord-Est (3 locuri), Nord-Vest (2 locuri), Oltenia (3 locuri), Prahova (3 locuri), Satu Mare (2 locuri), Sibiu - Vâlcea (5 locuri), Timiș (7 locuri), Transilvania (7 locuri), București (42 de locuri).
 
 
Alexandru Găvozdea a absolvit Facultatea de Arhitectură a UAUIM București, în 2004, și are o diplomă de master în Conservarea Patrimoniului Construit. El este atestat ca specialist în urbanism la Registrul Urbaniștilor din România și este expert tehnic judiciar pentru Ministerul Justiției.
 
Ignis Duvagi este arhitectă, absolventă a UAIM (promoția 1992), cu studii postuniversitare de auditare energetică a clădirilor (UTCB), membră OAR și RUR, cu funcții de conducere în aceste organizații profesionale. Locuiește și lucrează la Constanța. Este membră în Comisiile Tehnice de Urbanism și Amenajare a Teritoriului a județului Constanța și a municipiului Constanța. A coordonat, de asemenea, trei Ghiduri de Arhitectură pentru mediul rural.
 
Mihai Isacov are propriul birou de arhitectură și face parte din aceeași comisie de urbanism precum Ignis Duvagi. Alexandru Bălan nu este un necunoscut în rândul arhitecților, fiind lider al filialei Dobrogea. Pavel Marcel și Anca Suhov sunt arhitecți care își desfășoară activitatea în județul Tulcea.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii