Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:06 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. „Ce poate fi mai înălțător decât să muști cu poftă dintr-un hotdog stând cu fundul pe o piatră funerară de 2000 de ani?”

ro

10 Jul, 2021 00:00 3171 Marime text


⦁    Nu toți constănțenii sunt eminamente fascinanți de evenimentul culinar care se desfășoară în acest weekend în parcul Arheologic din centrul municipiului Constanța
⦁    Atitudine față de alegerea nefericită a autorităților de relocare a unui eveniment, care s-a organizat anul trecut în Mamaia Nord, au luat și politicienii locali
⦁    Constănțenii susțin că un astfel de eveniment putea fi organizat foarte bine pe porțiunea ce va deveni pietonală în weekend sau pe strada Ștefan Cel Mare

Nu toți constănțenii sunt eminamente fascinanți de evenimentul culinar care se desfășoară în acest weekend în parcul Arheologic din centrul municipiului Constanța.

"Ce poate fi mai înălțător decât să muști cu poftă dintr-un hotdog stând cu fundul pe o piatră funerară de 2000 de ani. Manele nu-s? Chiștoace, cutii de bere, șervetele cu maioneză? Semințe? Așteptăm cu nerăbdare să văd un proiect inspirat și pentru agenții economici din Constanța", spune un constănțean.Un alt constănțean se întreabă retoric, dacă "mintoșii din conducerea primăriei gândesc? Orașul arata infect, dar infect este un cuvânt prea frumos. Asta este, când avem un primar care nu are habar cu ce se mănâncă o primărie și mai are și angajați, care sunt mai terminați ca el, ăsta este rezultatul''.Atitudine față de alegerea nefericită a autorităților de relocare a unui eveniment, care s-a organizat anul trecut în Mamaia Nord, au luat și politicienii locali.

Președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe critică talciocul din Parcul Arheologic!

"Nu credeam că or să revină ideile PSD-iste în actuala administrație, dar iată că ele vin într-o cavalcadă!  Camionete cu mancare pentru un Festival al gurmanzilor în parc! Și nu oriunde, ci în Parcul Arheologic!

Orașul acesta se prăbușește în submediocritate cu fiecare zi!", susține liderul USR Constanța.Și colegul său de partid, consilierul local municipal Cătălin Iacob consideră organizarea unui eveniment de tip food truck în parcul Arheologic, total neinspirată.
"Nici nu a început festivalul și deja obiectele istorice sunt puse în pericol.  Artefactele din acea zonă sunt, toate, piese de patrimoniu.

Aparțin depozitul de patrimoniu al MINAC și sunt puse ]n valoare, în parc, în ideea unui muzeu în aer liber. Piesele de patrimoniu trebuie protejate, aparate de vandalisme, puse în valoare. Un astfel de eveniment putea fi organizat foarte bine pe porțiunea ce va deveni pietonală în weekend sau pe strada Ștefan Cel Mare", susține consilierul local.

sursă foto: Facebook

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Constănțeanul supărat. City-managerul Constanței, Felicia Ovanesian, luată peste picior. “E dreptul meu să cotcodăcesc. Sistemul de irigații de pe faleza Cazinoului este un fiasco”

Constănțeanul supărat. Vă mai amintiți de coșurile stradale de 600 de euro? Explicațiile Primăriei Constanța pentru achiziția acestora!

Constănțeanul supărat. Căutând prin buruieni de un metru, Constanța... altfel ! (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii