Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:00 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Căutând prin buruieni de un metru, Constanța... altfel ! (galerie foto)

ro

10 May, 2021 00:00 5906 Marime text
  • Vegetația din Constanța a crescut precum Făt-Frumos
  • Curățenia se face aleatoriu, o spun chiar locuitorii din cartierele municipiului unde “buruiana face ce vrea, cum vrea și fără să țină cont de nimic”, vezi secțiunea “foto”
  • În timp ce alte administrații, conduse tot de primari (culmea!!) PNL, fie au făcut lună în localitățile pe care le conduc, fie au trimis locuitorilor avertismente să-și tundă iarba și să facă curățenie prin fața curților și a blocurilor, în Constanța, bălăria crește văzând cu ochii
  • Începem sezonul cu aceeași jale în care se găsește Constanța de 20 de ani încoace
  • Trebuie găsită o modalitate de a împinge de la spate Primăria

Vegetația din Constanța a crescut precum Făt-Frumos. Curățenia se face aleatoriu, o spun chiar locuitorii din cartierele municipiului unde “buruiana face ce vrea, cum vrea și fără să țină cont de nimic”, vezi secțiunea “foto”.

În timp ce alte administrații, conduse tot de primari culmea (!! PNL) - fie au făcut lună în localitățile pe care le conduc, fie au trimis locuitorilor avertismente să-și tundă iarba și să facă curățenie prin fața curților și a blocurilor, în Constanța, bălăria crește văzând cu ochii.

“După 6 luni de mandat al noului primar, nu am auzit ca cineva să fi primit în Constanța un avertisment, nici pentru curățenie, nici în cazul proprietarilor de cladiri din Peninsulă, care au obligatia prin lege să-și renoveze fațadele.
Începem sezonul cu aceeași jale în care se găsește Constanța de 20 de ani încoace.
Dacă le dădea notificări din luna decembrie 2020, acum orașul arăta altfel.
Înțeleg că se face comisie de estetică urbană. Minunată idee.
Dăcă noi, ca cetățeni, nu putem să avem un cuvânt de spus în legătură cu ritmul și modul de lucru al Primăriei, propun să se găsească o formă de acțiune prin care Primarul și Consiliul Local să fie dați în judecată pentru fiecare chestiune pe care au avut-o pe agenda electorală și nu au dus-o la îndeplinire, precum și pentru decizii și actiuni ce nu au reprezentat interesul cetățenilor și orașului.
Un fel de watchdog... cum au țările civilizate.
Trebuie găsită o modalitate de a împinge de la spate Primăria asta.
Un singur gând îmi trece prin minte văzând bălăriile crescute de un metru. Poate arată doar realitatea celor care ne conduc orașul, căutând prin bălării "Constanța Altfel"? “, susține constănțeanca supărată.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii