Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Săptămâna 37 a anului 2021. 13-19 septembrie. Începe școala!

ro

13 Sep, 2021 17:27 2174 Marime text

 
  • Este o săptămână ce pregătește Echinocțiul de toamnă.
  • Nevoia organismelor este de repaus, de odihnă, dar nevoia minții este de planuire și organizare.
  • Conflictul între minte și corp este maxim întreaga săptămână (zi - noapte - doar Echinocțiul înseamnă ziua egală cu noaptea!).
Nu este întâmplătoare alegerea perioadei de educație formală odată cu începerea toamnei. Zodia Fecioarei și luna septembrie ne împing spre ordine, curățenie, adunare și făcut bilanțuri. Plus la făcut planuri detaliate pentru viitor.

Suntem mai raționali, mai analitici și mai puțin împrăștiați, întreaga săptămână.

Și observăm mai clar ce se întâmplă cu noi.

Corpul fizic nu se află în cele mai bune momente ale sale. Cum bine ați observat, ficatul începe să dea semne de oboseală. Toată vara a muncit, să ne echilibreze termic pe căldura și arșița verii. Să curățe efectele de la înghețată, gogoși, băuturi acidulate și alte bunătăți amestecate introduse în corp. Să mai neutralizeze din efectele radiațiilor solare și ale poluării electromagnetice de la tehnologie.

Și acum, în toamnă, a obosit. Vrea pauză.

Semnele ale ”oboselii” ficatului vom avea întreaga săptămână: dificultăți de trezire dimineața, somnolență întreaga zi, stare de ceață mentală, chiar dificultăți de vedere (aproape, distanță), probleme cu nasul (alergii, mucus, strănuturi, sinusuri înfundate) sau probeme cu gâtul (senzație de gâdilitură sau iritare pe gât), duereri de genunchi (sau alte articulații dureroase), păr care cade mai mult, unghii ce se exfoliază sau diferite dificultăți pe partea genitală sau sexualitate (cheful se ofilește, odată cu frunzele toamnei).

Este o săptămână ce pregătește Echinocțiul de toamnă. Nevoia organismelor este de repaus, de odihnă, dar nevoia minții este de planuire și organizare. Conflictul între minte și corp este maxim întreaga săptămână (zi - noapte - doar Echinocțiul înseamnă ziua egală cu noaptea!).
Nu întâmplător am ales această săptămână pentru debutul programelor din această toamnă.

Începem cu cel mai ambițios program, o provocare pentru toată lumea, de a lucra în grup și a susține corpul fizic pentru perioada ce urmează.

https://vitalitystudio.ro/imunitate-intinerire-cu-dr-soescu/

Și în curând, vor veni și multe alte Ateliere și Webinare la care vă așteptăm, să continuăm lucrul împreună, de împuternicire și echilibru interior.
Puteti sa aflati despre ele aici:

https://www.centrulnatura.ro/

Este doar inceputul. Avem și alte planuri interesante, până la Solstițiul de iarnă. Vă invităm să țineți aproape și dacă vă simțiți inspirați, să participați alături de alți oameni curajoși, la proiectele noastre de dezvoltare personală și educație pentru adulți.

Viața noastră este o școală eternă. Clar învățăm zi de zi, ceas de ceas. Doar că uneori, o facem în forma organizată în care suntem învățați de mici. Este mai interesant să învățăm alături de alți, împreună cu un grup.

Mă bucur mereu de luna septembrie. Când începe școala, știu că urmează un alt ciclu de creștere interioară.

Vă doresc tuturor o săptămână ”școalară” cât mai interesantă, și indiferent ce fel de școală începeți, septembrie este un nou start pentru noi toți, elevi eterni ai Vieții Umane.

Să ne fie bine, tuturor,

Cu iubire!

Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda

https://www.centrulnatura.ro/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii