Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Sorin Biban, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, vizită de lucru la Cumpăna. Ce a discutat cu primarul Mariana Gâju (galerie foto)

ro

23 Feb, 2018 00:00 1507 Marime text
Mircea Sorin Biban, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, s-a deplasat, ieri, în comuna Cumpăna, unde a discutat cu reprezentanţii administraţiei publice locale despre posibilitatea efectuării lucrărilor de acces în Autostrada A4.
 
În acest context, s-au adus în discuţie trei variante: două de intrare-ieşire în Autostrada A4 şi varianta ocolitoare a comunei pe drumul de pe marginea canalului, drum care va fi folosit îndeosebi pentru utilajele de tonaj greu.
 
Un alt subiect al discuţiilor a vizat căutarea de soluţii privind fluidizarea traficului rutier spre municipiul Constanţa. În acest caz, au fost analizate două variante. Prima variantă este drumul cu acces din DN 39E către Lazu - Selgros. Al doilea drum este cel cu acces din DN 39E către prelungirea străzii Hatman Arbore.
 
Împreună cu reprezentanţii municipalităţii Constanţa şi cei ai comunei Agigea, se vor identifica soluţiile legale în vederea realizării acestor drumuri de legătură, care vin în ajutorul locuitorilor comunei Cumpăna, ai municipiului Constanţa şi ai comunei Agigea.
 
În următoarea perioadă, reprezentanţii Ministerului Transporturilor vor identifica sursele de finanţare şi cadrul juridic necesare realizării proiectelor propuse.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii