Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri din Constanța Proiectul de suspendare a PUZ Palazu Mare depus de consilierii locali USR a primit raport negativ

ro

04 Aug, 2023 12:04 1110 Marime text



Consilierul local, Cristiana Popescu a anunțat că proiectul de HCL privind suspendarea PUZ Palazu Mare depus de consilierii locali USR a primit raport negativ, atât de la Direcția juridică a Primăriei, cât și de la Direcția de urbanism.

„Primarul preferă  să se mai prefacă încă vreo 3 ani că e în căutare de soluții pentru locuitorii din Palazu Mare, timp în care va mai semna câteva autorizații de blocuri între case pe străzi de 4 metri lățime.
Partea bună este că proiectul USR a început perioada de consultare publică, respectă perioada legală și până la 26.08.2023 se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii. În urma rapoartelor de specialitate și a propunerilor primite, proiectul de hotărâre poate fi perfecționat.
Pentru consultare, proiectul poate fi găsit în zona de transparență decizională pe pagina web a Primăriei, împreună cu proiectul primarului ce vizează aceeasi suspendare, proiect pentru care a avut nevoie de 3 ani, o petiție a locuitorilor cu 500 de semnături și un proiect al consilierilor USR ca să fie generat", susține Cristiana Popescu.

PUZ-ul actual are o vechime de 12 ani, nu mai este de actualitate și necesită modificări urgente.

Locuitorii din Palazu Mare au strâns 400 de semnături și au depus la Primăria Constanța o petiție prin care au cerut suspendarea PUZ-ului Palazu Mare și oprirea construcțiilor de blocuri între case.  Oamenii sunt nemultumiți de construcțiile ilegale ridicate în ultimii ani în acest cartier al orașului.


Citește și: 

Constănțeanul supărat. Între case au răsărit blocuri. Locuitorii din Palazu Mare cer suspendarea PUZ-ului din cartier și îi cheamă pe edilii orașului la discuții!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii