Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă importantă la sediul Companiei Naţionale de Investiţii. Pregătirea celei de-a patra licitaţii pentru reabilitarea Cazinoului!

ro

04 Mar, 2019 00:00 2022 Marime text
La sediul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) are loc astăzi o analiză privind documentaţia tehnico-economică ce vizează reabilitarea Cazinoului din Constanţa. La această comisie va participa şi un reprezentant al municipalităţii.
 
Analiza este ultima etapă a procedurilor înaintea promovării unei hotărâri de guvern pentru aprobarea noilor indicatori tehnico-economici şi demararea licitaţiei pentru realizarea lucrărilor.
 
Vă reamintim că CNI pregăteşte a patra licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a Cazinoului, monument arhitectonic inclus pe lista celor mai periclitate monumente de patrimoniu european, după ce alte trei licitaţii au fost contestate şi apoi anulate.
Acesta a fost şi motivul pentru care a fost nevoie de actualizarea documentaţiei în vederea licitaţiei. Până la demararea propriu-zisă a lucrărilor, Primăria Constanţa va sistematiza terenul, va consolida taluzul şi se va ocupa de utilităţi.
 
În luna februarie, în cadrul unei şedinţe de îndată a Consiliului Local Municipal, aleşii locali au aprobat ca municipalitatea să finanţeze cheltuieli pentru serviciile şi lucrările de consolidare şi restaurare a Cazinoului în valoare de 14.574.959,24 de lei fără TVA.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii