Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raportul de activitate pe anul 2016 al consilierului judeţean liberal Marian Cruşoveanu (document)

ro

09 Aug, 2017 00:00 1920 Marime text
În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, consilierul judeţean liberal Marian Cruşoveanu şi-a prezentat în sinteză raportul individual de activitate pe anul 2016.
 
Liberalul susţine că a participat la şapte şedinţe ordinare de Consiliu Judeţean. Cruşoveanu este membru în Comisia pentru Investiţii, Patrimoniu şi Infrastructură, în cadrul căreia spune că a participat la dezbaterea şi avizarea proiectelor care s-au aflat pe ordinea de zi. „Atât în cadrul şedinţelor Consiliului Judeţean Constanţa, cât şi în cadrul comisiei de specialitate, am avut iniţiative, intervenţii şi amendamente“, a notat Marian Cruşoveanu în raportul de activitate.
 
Consilierul judeţean liberal afirmă că a efectuat vizite în judeţ, a participat la şedinţe de Consiliu Local în diferite localităţi, precum şi la dezbateri locale organizate în judeţ şi a menţinut legătura cu primarii în vederea soluţionării problemelor locale. Cruşoveanu uită însă să precizeze în raport, concret, ce probleme a rezolvat la nivelul comunităţilor din judeţul Constanţa.
 
Raportul de activitate al consilierului Marian Cruşoveanu (PNL) poate fi consultat în secţiunea „Documente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii