Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monitorizarea Greenpact Documente și acte administrative, aruncate de angajații Consiliului Județean Constanța la „ghena de gunoi“ improvizată în curtea instituției

ro

02 Jul, 2018 00:00 1842 Marime text
La sfârșitul săptămânii trecute, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a spus, într-un cadru extins, că a rezolvat problema gunoaielor depozitate în vecinătatea Palatului Administrativ din centrul municipiului Constanța.
 
Monitorizarea Greenpact realizată la sediul Consiliului Județean Constanța sâmbătă, 30 iunie a.c., a arătat că problema nu a fost rezolvată. Greenpact vorbește într-o postare pe pagina lor de socializate despre deficiențe grave de depozitare a deșeurilor, a documentelor oficiale ale instituției, necolectarea selectivă pe grupe de deșeuri și dezinteres total față de managementul deșeurilor în curtea Consiliului Județean.
 
„Vă rugăm să tocați în aparate speciale documentele și alte tipuri de acte administrative, fie și ciorne sau copii după originalele documentelor; să nu mai vedem așa ceva vreodată în orașul Constanța; la birou în CJC nu aveți timp să probați haine cumpărate din mall sau de pe internet, da!?”, notează, Greenpact într-o postare.
 
În imaginile surprinse de aceștia, pe care le puteți vizualiza în secțiunea „galerie foto”, se pot observa documente cu antetul Consiliului Județean printre deșeurile depozitate de-a valma în curtea administrației județene.

Vă reamintim că executivul Consiliului Județean Constanța fusese notificat încă de săptămâna trecută să rezolve problema gunoaielor neridicate de mai bine de o lună din apropierea sediilor proprii.
 
Primarul Decebal Făgădău preciza joi, 28 iunie a.c., că a notificat prin intermediul Poliției Locale atât administrația județeană, cât și firma de salubritate în legătură cu situația respectivă.
Președintele CJC spunea că a rezolvat această problemă, dar realitatea surprinsă în teren, în week-end, demonstrează contrariul.
 
Citește și:
 
La noi, ca la nimeni CJC, invadat de gunoaie. Primăria Constanța somează administrația județului să urgenteze rezolvarea acestei situații
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii