Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Ţuţuianu - „Mă bucur că Guvernul a înţeles că la Constanţa avem nevoie de spital regional!“

ro

20 Oct, 2018 00:00 2022 Marime text
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat în această săptămână că se va construi un spital regional cu 1.000 de paturi, la Constanţa, în baza unui parteneriat public-privat, având ca parteneri investitori din Turcia.
 
În acest context, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a salutat preocuparea Guvernului României pentru acest proiect extrem de important pentru Dobrogea, care are nevoie de un spital regional.
 
„Mă bucur că Guvernul a înţeles necesitatea acestui spital regional la Constanţa, mă bucur că a înţeles că e imperios necesar ca la Constanţa să avem acest spital regional care probabil că se va numi „Spitalul Dobrogea”. În afara celor peste un milion de locuitori ai judeţelor Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa, care vin la Spitalul Judeţean, vara avem şi turiştii care se adresează Spitalului Judeţean de Urgenţă, care pur şi simplu nu mai face faţă”, a explicat Horia Ţuţuianu.
 
Citeşte şi:
 
Premierul Dăncilă a anunţat cine şi cum va face Spitalul Regional Constanţa. Mai mare decât cel judeţean. Câte paturi va avea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii