Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:12 23 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea şi tradiţiile dobrogene, reprezentate de Primăria Cumpănă la şedinţa Grupului politic Alianţa Europeană (galerie foto)

ro

27 Nov, 2018 00:00 618 Marime text
Delegaţia comunei Cumpănă, condusă de primarul ec. Mariana Gâju, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, a participat la vizita de lucru a Grupului politic Alianţa Europeană din cadrul Comitetului European al Regiunilor.
În perioada 25-26 noiembrie 2018, Asociaţia Comunelor din România, al cărei preşedinte este Emil Drăghici, primarul comunei Vulcana-Bai, judeţul Dâmboviţa, a organizat la Bucureşti vizita de lucru a Grupului politic Alianţa Europeană din cadrul Comitetului European al Regiunilor.
 
Tema acestei întâlniri a fost „Investiţiile şi coeziunile din Europa şi comunităţile locale care promovează inovaţia şi patrimoniul cultural”, eveniment ce a reunit atât reprezentanţi ai Grupului politic Alianţa Europeană din cadrul Comitetului European al Regiunilor, cât şi reprezentanţi ai ministerelor din România şi ai autorităţilor publice locale. Una dintre locaţiile vizitate de reprezentanţii Comitetului European al Regiunilor a fost Muzeul Satului, unde comuna Cumpăna a fost prezentă cu un stand de produse tradiţionale dobrogene.
 
Cei prezenţi la vizita de lucru a Grupului politic Alianţa Europeană din cadrul Comitetului European al Regiunilor au fost încântaţi de standul comunei Cumpăna şi cuceriţi de varietatea multietnică a costumelor populare, cât şi de calitatea produselor culinare dobrogene.
 
Delegaţia comunei Cumpănă, condusă de primarul ec. Mariana Gâju, prim-vicepreşedintele Asociaţiei Comunelor din România, a fost onorată să reprezinte Dobrogea şi tradiţiile dobrogene în cadrul acestui eveniment important.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii