Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Alexandru Manu „Lângă lăcaşurile de cult din Năvodari vor fi amenajate locuri de relaxare pentru enoriaşi"

ro

06 Sep, 2012 01:00 2309 Marime text
termica_-_sediul_termica.jpgSute de locuri de parcare vor fi inaugurate în viitorul apropiat pe strada Panseluţelor din oraşul Năvodari. Astfel, locuitorii oraşului nu vor mai avea probleme cu găsirea unui loc de parcare.

Directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu, a precizat că pe strada Panseluţelor vor fi amenajate zece parcări, iar aleile dintre blocuri vor fi asfaltate. „Săptămâna această vom turna asfaltul şi putem spune că am mai rezolvat cu o parte dinte locurile de parcare. Cea mai mare parcare dintre cele zece are peste 2.000 de mp", a explicat directorul Alexandru Manu. În aceeaşi ordine de idei, oficialul societăţii Termica Distribuţie Năvodari a ţinut să precizeze că până pe 14 octombrie, când creştinii o sărbătoresc pe Sfânta Paraschiva, va fi inaugurat un spaţiu pentru odihnă amenajat chiar lângă biserica Sfintei Paraschiva.

Termica_-_Alexandru_Manu.jpg

„Vom pune pavele, bănci, flori, pentru ca enoriaşii să se poată relaxa, atunci când ies de la slujbă. De altfel, asemenea spaţii verzi vor fi amenajate la toate bisericile din oraş", a mai explicat Alexandru Manu. Pe de altă parte, angajaţii societăţi continuă montarea celor 600 de stâlpi de electricitate în oraş, pentru care primăria a scos din buzunare 24.000 de lei. Ulterior, stâlpii vor fi preluaţi de compania Enel Distribuţie Dobrogea, în baza unui contract de comodat. „Stâlpii vor fi puşi în acele zone în care lipsesc.

Vorbim de Mamaia Sat, Depozitul 10, drumul dintre Năvodari şi Mamaia Sat, peninsulă. Costurile lucrării, în care este inclusă şi valoarea stâlpilor de electricitate, se ridică la un milion de lei", a conchis directorul SC Termica Distribuţie, Alexandru Manu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii