Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Conturi a obligat Primăria Constanţa să recupereze bani de la vecinii din Consiliul Judeţean, respectiv Prefectură

ro

01 Feb, 2018 00:00 1980 Marime text
 Primăria Constanţa trebuie să recupereze bani de la Prefectură şi Consiliul Judeţean pentru lucrările efectuate la parcul din jurul Palatului Administrativ, a precizat primarul Decebal Făgădău, care a menţionat că a fost obligat să ia această măsură în urma controlului Curţii de Conturi.
 
„Ştiu că pare o inepţie, dar terenul din faţa acestei clădiri - cel de pe bulevardul Tomis şi cel de pe bulevardul Traian - nu se află în proprietatea municipiului şi este administrat de Prefectură, respectiv de Consiliul Judeţean. A venit Curtea de Conturi şi ne-a pus să recuperăm de la Prefectură şi de la Consiliul Judeţean sumele pe care le-am cheltuit pentru a întreţine spaţiul verde, de parcă ar conta cine plăteşte până la urmă ca acest loc să fie igienizat. Sumele sunt mici, dar situaţia în sine este hilară“, a adăugat primarul, care a mai precizat că nu se pune problema unei executări a conturilor celor două instituţii, banii urmând să fie recuperaţi în baza unui dialog instituţional.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii