Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:12 19 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Atenţie, şoferi! Se închide intersecția din zona Institutului de Marină

ro

06 Aug, 2019 15:01 979 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de reabilitare a străzii Soveja, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și bulevardul Tomis.
 
Paralel cu lucrările de frezare, de mâine noapte începe etapa de turnare a covorului asfaltic.
 
Se va acționa în zona intersecției dintre strada Baba Novac și strada Soveja iar procesul de asfaltare va continua până la finalul acestei săptămâni, pe tronsonul amintit.
 
Pentru ca lucrările să aibă loc în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, miercuri, 07 august, între orele 23:30 – 05:00, în zona în care se asfaltează.
 
Intervențiile de joi și vineri noapte se vor desfășura în intervalul orar 19:00 – 04:00 iar traficul rutier va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis.
 
Primăria Municipiului Constanţa roagă conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii