Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii va avea un nou președinte. Cine a primit atribuții de director științific?

ro

28 May, 2022 00:00 1801 Marime text
  • Pe ordinea de zi se află desemnarea unui nou președinte la CA-ului
 



Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii se întrunește luni 30 mai la sediul instituției.
Pe ordinea de zi se află desemnarea unui nou președinte la CA-ului.

Din Consiliul de Administrație fac parte managerul instituției, Iulian Călin, reprezentantul președintelui CJC, Leila Mihaela Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța, Cristina Caterinici, reprezentantul Consiliului Județean Constanța, directorul adjunct al instituției, Teodora Pintilie și șef serviciu Delfinariu, Angelica Curlișcă, îndeplinește cu delegare atribuții specifice de director știițific.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va avea un nou director. Cine este Iulian Călin? (DOCUMENTE)

Președintele CJC are un nou reprezentant în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii