Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJC are un nou reprezentant în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Document)

ro

23 May, 2022 00:00 1978 Marime text
  • Printr-o dispoziție, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu și-a desemnat reprezentantul în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța
  • Acesta este Leila Mihaela Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța
  • Banciu îl înlocuiește pe Iulian Călin care a devenit pe 1 aprilie a.c. director general al Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța
 
 

 
Printr-o dispoziție, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu și-a desemnat reprezentantul în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța.

Acesta este Leila Mihaela Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Banciu îl înlocuiește pe Iulian Călin care a devenit pe 1 aprilie a.c. director general al Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța.
Din Consiliul de Administrație al instituției mai face parte și Cristina Caterinici.

Aceasta este reprezentantul Consiliului Județean Constanța. Caterinici este membru PNL, fost consilier al președintelui CJC și deține funcția de inspector superior la Compartimentul Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente în cadrul CJ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va avea un nou director. Cine este Iulian Călin? (DOCUMENTE)

 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii