Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii liberali PNL insistă ca Făgădău să prezinte o analiză amănunțită a stării orașului

ro

09 Mar, 2017 00:00 3115 Marime text
Consilierii locali municipali ai PNL Constanţa au trimis o nouă adresă primarului Decebal Făgădău. Solicitarea a fost înregistrată de Primăria Municipiului Constanţa cu nr. 29996 din data de 8.03.2017.
 
„Prin prezenta, revenim la adresa nr. 28425/06.03.2017, prin care am solicitat să ne transmiteți raportul privind starea socială, economică și de mediu a municipiului Constanța, în conformitate cu prevederile art. 63 din Legea nr. 215/2001, actualizată, până la data de 31.03.2017. Precizăm că scrisoarea transmisă ca răspuns din partea dumneavoastră nu se substituie raportului prevăzut de articolul sus-menționat, drept pentru care vă solicităm să vă conformați prevederilor legale și să ne puneți la dispoziție raportul în cauză. Sperăm că veți da curs solicitării noastre, optând pentru o onestă și legală colaborare instituțională, și că nu ne vom vedea nevoiți să ne adresăm instanței de contencios administrativ pentru a asigura respectarea legii“, susţin consilierii locali ai PNL.
 
Aceştia îi reamintesc primarului Decebal Făgădău că mai multe solicitări depuse de consilierii locali ai Partidului Național Liberal nu au primit încă răspuns, deși termenul de 30 de zile a expirat demult.
 
Aleşii locali îi sugerează edilului să transmită raportul solicitat până cel târziu la data de 31 martie a.c. sau să-l prezinte chiar în ședința Consiliului Local Municipal Constanța de luna aceasta.
 
„În sprijinul acestui demers, puteți studia raportul întocmit de primarul municipiului Cluj-Napoca în care este prezentată o analiză amănunțită a stării orașului, structurată în nu mai puțin de 84 de pagini, față de cele patru pagini ale scrisorii dumneavoastră (n.r. consilierii liberali fac referire la scrisoarea trimisă de primar odată cu plicurile care cuprind şi înştiinţările de plată a taxelor şi impozitelor).
 
„Scrisoarea transmisă ca răspuns din partea dumneavoastră nu se substituie raportului prevăzut de articolul sus-menționat, drept pentru care vă solicităm să vă conformați prevederilor legale și să ne puneți la dispoziție raportul în cauză“, mai apreciază grupul aleşilor locali liberali din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii