Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Manu „Vom furniza căldură non - stop"

ro

12 Nov, 2012 00:00 2135 Marime text
termica_-_alexandru_manu.jpgDe săptămâna trecută, societatea Termica Distribuţie Năvodari a început furnizarea agentului termic în casele năvodărenilor.

Nici iarna aceasta năvodărenii nu vor avea facturile la căldură majorate, preţul pe gigacalorie rămânând la fel ca în ultimii 3 ani, respectiv 186 de lei. În acest fel oraşul Năvodari este localitatea cu preţul cel mai scăzut la gigacalorie din ţară. „Deocamdată furnizăm căldură în intervalul orar 18.00 - 06.00, dar dacă timp de trei nopţi consecutiv temperaturile exterioare vor fi mici, vor furniza agent termic în regim nonstop", a declarat directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu. Pe lângă preţul scăzut al gigacalorie, lunar 300 de năvodăreni sunt scutiţi de plata întreţinerii prin proiectul „Ideea mea, norocul tău", proiect iniţiat de primarul Nicolae Matei în urmă cu un an. Şi la sfârşitul lunii noiembrie, va avea loc o nouă extragere pentru desemnarea câştigătorilor, care vor fi scutiţi la plata agentului termic.

 termica_-_Navodari_blocuri_01.jpg

Reamintim că proiectul iniţiat de primarul Matei „Ideea mea şi norocul tău" este derulat pentru toţi abonaţii la sistemul centralizat de energie termică din Năvodari şi prevede acordarea de gratuitate pentru un număr de 300 de apartamente în fiecare lună. Singurele condiţii pentru a putea beneficia de cadoul făcut de Primărie sunt ca abonaţii să nu fie restanţieri la plata facturilor de energie termică la data extragerii şi să nu se debranşeze, cel puţin doi ani, din sistem. În timpul sezonului cald, tombolele au continuat, iar 300 de locuitori au oraşului au beneficiat, lunar, de plata facturilor la căldură şi apă caldă. Conform regulamentului de organizare şi desfăşurare a proiectului, cei care beneficiază de gratuitate nu mai participă la tragerea la sorţi în lunile ulterioare. Precizăm că proiectul este foarte important pentru locuitorii oraşului Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii