Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Manu - „Angajaţii de la Termica Năvodari repară ce a stricat ploaia"

ro

22 May, 2012 00:00 2471 Marime text

termica-directorManuAlexandru.jpgPloile de săptămâna trecută au provocat pagube şi în oraşul Năvodari. Potrivit directorului Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu, apele au măturat o porţiune de asfalt de 30 de metri pătraţi de lângă biserica „Buna Vestire", care se află chiar în centrul oraşului.

termica-stradaasfaltare.jpg„Din cauza unor lucrări mai vechi, efectuate pe timpul vechiului primar, o gură de canalizare a fost astupată cu asfalt şi apa căzută la sfârşitul săptămânii trecute nu a avut unde se scurge şi a ridicat asfaltul. Angajaţii societăţii au trecut la acţiune şi în două zile vor repara ce a stricat ploaia", a declarat Alexandru Manu, directorul Termica Distribuţie Năvodari. În aceeaşi ordine de idei, directorul Manu a anunţat că lucrările de asfaltare a parcării de lângă blocul 7 Chimie s-au terminat, iar cei care au autoturisme nu vor mai avea probleme cu locurile de parcare. „Împreună cu Primăria Năvodari, am asfaltat şi bordurat aleea Ghioceilor, adică drumul din spatele blocului 7 Chimie. Tot acolo a fost amenajată o parcare de 7.000 de metri pătraţi", a mai precizat directorul SC Termica Distribuţie Năvodari.

De asemenea, în această săptămână, angajaţii societăţii vor începe asfaltarea străzilor Viorelei, Garofiţei şi Mălinului. Este vorba de asfaltarea a 500 mp de drum pe strada Viorelei, a 500 mp pe strada Garofiţei şi a de 800 mp pe strada Mălinului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii