Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune de ecologizare în cadrul activităţii „Let's Do It, Romania!”, la Cumpăna. Ce au adunat voluntarii (galerie foto)

ro

18 Sep, 2018 00:00 1328 Marime text
15 septembrie a fost Ziua Curăţeniei Naţionale în România. Românii şi-au pus mănuşile, au luat saci şi au participat la acţiunea „Let's Do It, România!”, cea mai mare mobilizare de voluntari din ţară, cu scopul de a strânge deşeurile din arealele naturale.
 
Peste 150 de voluntari au răspuns afirmativ invitaţiei Primăriei Cumpăna şi au participat la acţiunea de ecologizare din cadrul activităţii naţionale „Let's Do It, Romania!”. Ca de fiecare data, Primăria Comunei Cumpăna, Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” şi Clubul Sportiv „Victoria Cumpana”, cu sprijinul Societăţii de Salubrizare şi Gospodărire Comunală din localitate, au participat, sâmbătă, la Ziua de Curăţenie Naţionala „Let's Do It, Romania!”. Cei peste 150 de voluntari au colectat aproximativ 200 de saci cu deşeuri de pe teritoriul administrativ al comunei Cumpăna. 
 
Acest proiect are ca scop curăţarea deşeurilor din arealele naturale, cu ajutorul voluntarilor. Mai mult, proiectul îi va responsabiliza pe cetăţeni să devină conştienţi de impactul pe care îl au aceste acţiuni asupra mediului pe termen lung. Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis mulţumiri tuturor celor care au participat la această acţiune menită sa protejeze mediul înconjurător.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii