Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece persoane, printre care și copii, evacuate dintr-un bloc în care se simțea miros de insecticid

ro

23 Nov, 2019 09:21 1624 Marime text
Zece persoane, dintre care cinci copii, au fost evacuaţi, vineri seara, dintr-un bloc cu 16 apartamente din Timişoara şi a fost solicitată intervenţia ISU, după ce locatarii au simţit un miros puternic de insecticid în imobil, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că solicitarea de intervenţie pe strada Inului nr. 4 pentru un miros puternic de insecticid a venit în jurul orei 18,35 şi că au fost alertate imediat Detaşamentul 2 Timiş pentru o primă intervenţie şi evacuare a persoanelor din imobil, echipajul de prim ajutor SMURD B şi echipajul CBRN.

"Au fost evacuate 10 persoane, 5 adulţi şi 5 minori. Este vorba de scara unui bloc cu parter şi 4 etaje, cu 16 apartamente. În urma detecţiei cu echipajul CBRN, nu s-au înregistrat valori de substanţe toxice pe aparatura de detecţie. La locul intervenţiei acţionează un echipaj CBRN, o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor SMURD, ofiţerul de serviciu şi două echipaje de poliţie", a afirmat Elena Megherea.

Alerta vine după ce, tot la Timișoara, o mamă și doi copii au murit după o deratizare efectuată în blocul în care locuiau. Alte zezi de persoane sunt internate la spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii