Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:53 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Westhouse Invest SRL a fuzionat cu Hars SRL. Cine a decis acest lucru

ro

14 Sep, 2017 00:00 823 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicat proiectul privind fuziunea Westhouse Invest SRL, societate absorbantă, şi Hars SRL, societate absorbită.
 
Societatea absorbantă, Westhouse Invest SRL, are sediul social în oraşul Ovidiu, un capital social de 600.000 de lei şi se ocupă de „dezvoltare şi promovare imobiliară“. Asociaţi în firmă sunt Westhouse Group SRL, cu sediul social în Constanţa, cu 99% din capitalul social, şi RomReal Ltd, cu sediul în Bermuda, cu 1% din capitalul social.
 
Societatea absorbită, Hars SRL, are sediul social în municipiul Constanţa şi se ocupă cu „dezvoltare şi promovare imobiliară“. Firma are un capital social de 150.200 de lei, deţinut de Westhouse Invest SRL.
 
Proiectul de fuziune a fost întocmit de consiliile de administraţie ale celor două societăţi. Fuziunea are ca principal scop constatarea şi dezvoltarea activităţii de dezvoltare imobiliară, decizia asociaţilor fiind motivată de dorinţa de a asigura stabilitatea financiară a societăţii rezultante şi implementarea unui sistem de afaceri integrat, bazat pe eficientizarea costurilor, dezvoltarea durabilă şi un nivel ridicat al sinergiilor prin reguli organizaţionale adoptate la nivelul firmei rezultante.
 
Societăţile care fuzionează aparţin aceluiaşi grup de firme şi activează în domeniul imobiliar. Având în vedere că societăţile implicate în fuziune au, în principal, acelaşi obiect de activitate, respectiv dezvoltarea imobiliară, activitatea acestora este pe deplin compatibilă, motivaţia fuziunii fiind aceea de a integra activităţile desfăşurate de Hars SRL şi Westhouse Invest SRL într-o structură unită, în care să fie angrenate şi concentrate toate resursele celor două firme, astfel încât activitatea să fie mai eficientă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii