Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:41 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Discuţii între Gică Hagi şi Mihai Lupu pe marginea proiectului de fuziune dintre FC Farul şi FC Viitorul

ro

25 May, 2021 14:09 5391 Marime text
  • Fotbalul constănțean s-a aflat astăzi pe agenda președintelui CJC, Mihai Lupu.

Migai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a avut astăzi o întrevedere cu Gică Hagi pe marginea proiectului de fuziune dintre FC Farul Constanţa şi FC Viitorul Constanţa.

După cum se arată pe pagina de Facebook a CJC, Mihai Lupu susţine acest proiect.   

Președintele Consiliului Județean Constanța susține proiectul de fuziune al celor două cluburi de fotbal constănțean, FC Farul Constanța - FC Viitorul.
 
Fotbalul constănțean s-a aflat astăzi pe agenda președintelui CJC, Mihai Lupu. Interesat de evoluția fenomenului fotbalistic din județul Constanța, acesta a avut o întrevedere cu marele fotbalist, Gheorghe Hagi, în cadrul căreia aceștia au purtat discuții privind proiectul de fuziune dintre cele două cluburi de fotbal constănțean, FC Farul Constanța - FC Viitorul, menţionează sursa citată.

 

Sunt foarte interesat de acest proiect și susțin ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți suporterii constănțeni. Avem un interes comun în dezvoltarea sportului în județul nostru, avem sportivi valoroși și căutăm soluții de sprijin, pentru ca acest sport să aducă, în continuare, mari victorii în palmaresul cluburilor constănțene. Vreau să îi asigur pe toți suporterii echipelor FC Farul Constanța și FC Viitorul, că voi acorda tot suportul necesar pentru realizarea acestui proiect unic ce va avea ca scop final, orientarea către performanță a fotbalului constănțean, a declarat Mihai Lupu, potrivit postării de pe Facebook.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Consiliul Judeţean Constanţa)

Citeşte şi:


Comunicat FC Viitorul, pe marginea unei fuziuni cu FC Farul
„Suntem de acord să existe o singură echipă”

Ti-a placut articolul?

Comentarii