Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel nu a soluţionat procesul de fuziune cu PMP UNPR mălai visează şi face un inventar al filialelor

ro

26 Sep, 2017 00:00 4075 Marime text
Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) va continua ca proiect politic de sine stătător, au decis reprezentanţii formaţiunii politice în urma primului Comitet Naţional Executiv, care a avut loc în oraşul Borşa, potrivit secretarului general al partidului, Nuţu Fonta.

Afirmaţia lui Fonta este cel puţin idealistă, în condiţiile în care procesul de fuziune dintre UNPR şi PMP, aflat pe rolul Curţii de Apel, este suspendat de câteva luni şi doar instanţa poate decide dacă fuziunea va merge mai departe sau cele două formaţiuni politice vor merge pe căi diferite.

Pentru realizarea unui inventar în teritorii, reprezentanţii structurilor teritoriale, care s-ar fi reunit la finalul săptămânii trecute, la Borşa, ar fi hotărât să revitalizeze organizaţiile judeţene.
Vă reamintim că fostul senator Marian Vasiliev a fost cel care a blocat în instanţă fuziunea cu PMP şi tot el susţine că trebuie să repună pe rol cererea de judecare a fuziunii.
 
„Nu cunosc detalii despre această întâlnire. Probabil a fost o reuniune între vechi prieteni, nimic mai mult. Deocamdată, nu avem lămurită chestiunea cu fuziunea. Poate PMP va face cerere pentru reluarea procesului, chiar săptămâna viitoare. Urmează să fiu anunţat, ca reprezentant al UNPR în procesul anti-fuziune“, a comentat Marian Vasiliev.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii