Fuziune de anvergură Engie România înglobează patru socități. Una are sediul în județul Constanța
Fuziune de anvergură: Engie România înglobează patru socități. Una are sediul în județul Constanța
04 Sep, 2024 19:32
04 Sep, 2024 19:32
04 Sep, 2024 19:32
ZIUA de Constanta
520
Marime text
Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Engie Romania SA a aprobat pe 4 iulie 2024, cu o majoritate covârșitoare (99,9896% din capitalul social), fuziunea prin absorbție a patru filiale: Helios Development Proiect SRL, Solar Development Proiect SRL, Piramida Soarelui SRL, Și Ep Wind Project (Rom) Six SA.
Vă prezentăm în continuare date din Monitorul Oficial:
Potrivit documentului oficial, se aprobă de principiu operaţiunea de fuziune prin absorbţie dintre ENGIE Romania SA ("Engie Romania") în calitate de societate absorbantă, şi societăţile:
-Helios Development Proiect SRL, societate cu răspundere limitată constituită în baza legilor române cu sediul social în Bucureşti, sectorul 4, bd. Mărăşeşti nr. 4 – 6.
- Solar Development Proiect SRL, societate cu răspundere limitată constituită în baza legilor româneşi sediul social în Bucureşti, sectorul 4, bd. Mărăşeşti nr. 4 – 6
-Piramida Soarelui SRL, societate cu răspundere limitată constituită în baza legilor române, cu sediul în Bucureşti, sectorul 4, bd. Mărăşeşti nr. 4 – 6
-EP Wind Project (Rom) Six SA, societate pe acţiuni constituită în baza legilor române, cu sediul social în judeţul Constanţa, Str. Pompierilor nr. 19, localitatea Chirnogeni, în calitate de societăţi absorbite ("Societăţile Absorbite"), urmând ca acestea să fie dizolvate, fără a intra în lichidare şi întregul patrimoniu al acestora urmând a fi transferat către Engie Romania.
Deasemenea, se aprobă împuternicirea membrilor Consiliului de Administraţie al Engie Romania pentru a întocmi proiectul de fuziune şi aprobarea mandatării Directorului General, în vederea semnării proiectului de fuziune şi în vederea efectuării tuturor formalităţilor şi procedurilor necesare pentru derularea operaţiunii de fuziune prin absorbţie cu Societăţile Absorbite, preluarea şi integrarea acestora în cadrul Engie Romania, precum şi pentru semnarea tuturor documentelor, de orice natură, implicate în acest proces.
Directorul General va avea dreptul de a delega efectuarea procedurilor şi semnarea unor documente către salariaţi ai Societăţii sau terţi.
Potrivit documentului oficial, se constată că Engie Romania, în calitate de societate absorbantă, deţine peste 90% din capitalul social al Societăţilor Absorbite, şi se întrunesc condiţiile art. 2435 din Legea nr. 31/1990, prin urmare elaborarea rapoartelor prevăzute la art. 2432 şi 2433 şi îndeplinirea cerinţelor privind informarea acţionarilor/asociaţilor prevăzute la art. 244 alin. (1) lit. b), d) şi e) nu sunt necesare conform legii şi nu se vor realiza.
Se aprobă publicarea Proiectului de fuziune în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, şi împuternicirea Directorului General pentru semnarea declaraţiei privind modalitatea de publicare a proiectului de fuziune și se aprobă și mandatarea Directorului General pentru a desemna anumite persoane (la alegerea sa) pentru a îndeplini toate formalităţile necesare pentru înregistrarea la Registrul Comerţului competent a hotărârilor/deciziilor ENGIE Romania, a proiectului de fuziune şi a oricăror alte documente solicitate în legătură cu fuziunea prin absorbţie, pentru realizarea oricăror formalităţi legate de publicarea documentelor privind fuziunea prin absorbţie, inclusiv dar fără a se limita la semnarea oricăror documente care s-ar dovedi necesare în acest sens şi plata oricăror taxe aferente, fiecare dintre aceşti mandatari putând acţiona împreună sau separat.
În îndeplinirea mandatului lor, mandatarii vor avea, de asemenea, dreptul de a reprezenta Societatea şi pe acţionarii săi, inclusiv dar fără a se limita la, operaţiunile de: (i) depunere a documentelor necesare la Registrul Comerţului competent, (ii) reprezentare în faţa oricăror autorităţi competente, în orice stadiu procedural, (iii) ridicare a oricăror documente originale în legătură cu fuziunea prin absorbţie, precum şi (iv) plata oricăror taxe în legătură cu aceste operaţiuni.
Mandatarii vor avea, de asemenea, autoritatea să subdelege oricare dintre puterile menţionate mai sus oricăror altor persoane.
Având în vedere că ENGIE Romania deţine 100% capitalul social al societăţilor Helios Development Project SRL, Solar Development Project -SRL și Piramida Soarelui SRL şi 99,99% din capitalul social al societăţii EP Wind Six (Rom) Project SA, aprobă mandatarea Directorului General, în calitate de reprezentant legal al Engie Romania, ca în cadrul Adunărilor Generale a Societăţilor Absorbite să voteze pentru aprobarea următoarelor aspecte:
-Aprobarea de principiu a fuziunii prin absorbţie între Societăţile Absorbite şi Engie Romania, Societăţile Absorbite urmând a fi dizolvate fără a intra în lichidare şi întregul patrimoniu al acestora urmând a fi transferat către ENGIE Romania. Ca efect al fuziunii, Societăţile Absorbite, respectiv Helios Development Project - S.R.L., Solar Development Project -S.R.L., Piramida Soarelui - S.R.L. Şi Ep Wind Six (Rom) Project - S.A., în calitate de societăţi absorbite, îşi vor înceta existenţa şi vor fi radiate, toate drepturile şi obligaţiile acestora fiind preluate de către ENGIE Romania, în calitate de societate absorbantă, astfel cum urmează a fi detaliat în proiectul de fuziune, se mai arată în datele oficiale.
Fuziunea se va realiza în conformitate cu dispoziţiile art. 238 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 31/1990.
-Aprobarea împuternicirii administratorilor Societăţilor Absorbite pentru a întocmi proiectul de fuziune şi aprobarea mandatării acestora, în vederea semnării proiectului de fuziune şi în vederea efectuării tuturor formalităţilor şi procedurilor necesare pentru derularea operaţiunii de fuziune prin absorbţie, precum şi pentru semnarea tuturor documentelor, de orice natură, implicate în acest proces. Administratorii Societăţilor Absorbite vor avea dreptul de a delega efectuarea procedurilor şi semnarea documentelor către unul din Administratorii sau către salariaţi ai Societăţii sau terţi.
-Constatarea faptului că întrucât societatea absorbantă ENGIE Romania deţine peste 90% din capitalul social al Societăţilor Absorbite, se întrunesc condiţiile art. 2435 din Legea nr. 31/1990, prin urmare elaborarea rapoartelor prevăzute la art. 2432 şi 2433 şi îndeplinirea cerinţelor privind informarea acţionarilor/asociaţilor prevăzute la art. 244 alin. (1) lit. b),
d)şi e) nu sunt necesare conform legii şi nu se vor realiza.
Se aprobă mandatarea administratorilor Societăţilor Absorbite pentru a semna declaraţia, precum şi orice alte documente privind modalitatea de stingere a pasivului Societăţilor Absorbite și se aprobă publicarea proiectului de fuziune al Societăţilor Absorbite în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, şi împuternicirea, administratorilor, pentru semnarea declaraţiei privind modalitatea de publicare a proiectului de fuziune.
Aprobarea mandatării unor persoane pentru a îndeplini toate formalităţile necesare pentru înregistrarea la Registrul Comerţului competent a hotărârilor/deciziilor Societăţilor Absorbite, a proiectului de fuziune şi a oricăror alte documente solicitate în legătură cu fuziunea prin absorbţie, pentru realizarea oricăror formalităţi legate de publicarea documentelor privind fuziunea prin absorbţie, inclusiv, dar fără a se limita la semnarea oricăror documente care s-ar dovedi necesare în acest sens şi plata oricăror taxe aferente, fiecare dintre aceşti mandatari putând acţiona împreună sau separat. În îndeplinirea mandatului lor, mandatarii vor avea, de asemenea, dreptul de a reprezenta Societăţile Absorbite şi pe asociaţii/acţionarii lor, inclusiv dar fără a se limita la, operaţiunile de: (i) depunere a documentelor necesare la Registrul Comerţului competent, (ii) reprezentare în faţa oricăror autorităţi competente, în orice stadiu procedural, (iii) ridicare a oricăror documente originale în legătură cu fuziunea prin absorbţie, precum şi (iv) plata oricăror taxe în legătură cu aceste operaţiuni.
Mandatarii vor avea de asemenea autoritatea să sub- delege oricare dintre puterile menţionate mai sus oricăror altor persoane.
Se aprobă împuternicirea lui Stab Eric Joseph, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie:
(i)să îndeplinească toate formalităţile cerute de lege sau din alte motive pentru a duce la îndeplinire hotărârea AGEA, inclusiv dar fără limitare la semnarea hotărârilor, depunerea acestora la Registrul Comerţului competent, depunerea la autorităţile competente şi primirea de la autorităţile competente a tuturor documentelor;
(ii) Stab Eric Joseph poate delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus, oricărei/oricăror persoane competente pentru a îndeplini acest mandat, în conformitatea cu prevederile legale şi ale Actului Constitutiv.
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4086 din data de 02 septembrie 2024.
Firma Helios Development Proiect SRL din Bucuresti, a fost înființată la data de 22.12.2015 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 3511 - Producția de energie electrică.
Cifra de afaceri Helios Development Proiect SRL a fost de 1,578,105.00 lei în anul 2023, cu un profit de 3,938,347.00 lei.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 64.55%.
Helios Development Proiect SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2023.
Acționar este Engie Romania SA, iar administrator sunt Buzan Cristian George, Grecu Claudiu-Răzvan.
Engie Romania S.A. este acționar și în cadrul Tulcea Gaz SA, Distrigaz Sud Retele SRL, Engie Servicii SRL, Alizeu Eolian SA, Piramida Soarelui SRL, Solar Development Project SLR, Ep Wind Project (Rom) Six SA.
Buzan Cristian George este asociat în cadrul C&C Global Consulting Services SRL, administrator în cadrul Engie Dezvoltare & Consultanta SRL, director la Engie Romania SA, administrator la Depomures Sa, Braila Winds SRL, Alizeu Eolian SA.
Grecu Claudiu-Razvan este administrator la Piramida Soarelui SRL, Solar Development Project SRL.
Firma Solar Development Proiect SRL din București, a fost înființată la data de 25.06.2012 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 3511 - Productia de energie electrică.
Cifra de afaceri Solar Development Proiect SRL a fost de 1,561,862.00 lei în anul 2023, cu un profit de 4,330,637.00 lei.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 65.00%.
Solar Development Proiect SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2023.
Acționar este Engie Romania SA. Administrator este Grecu Claudiu-Răzvan.
Firma Piramida Soarelui SRL din București, a fost înființată la data de 03.10.2011 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 3511 - Producția de energie electrică.
Cifra de afaceri Piramida Soarelui SRL a fost de 807,164.00 lei în anul 2023, cu un profit de 1,505,107.00 lei.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 173.35%.
Piramida Soarelui SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2023.
Acționar este engie Romania SA. Administratori sunt Capota Traian și Grecu Claudiu-Razvan.
Capota Traian este administrator și la Braila Winds SRL, Alizeu Eolian SA.
Obiectul de activitate îl reprezintă producția de energie electrică.
Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri de 91.184.108 lei, profit de 40.199.421 lei și niciun angajat.
Asociați sunt Engie Romania SA cu 99,99999% și Engie Dezvoltare &Consultanță SRL cu 0,00001%. Administrator este Claudiu Răzvan Grecu.
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2000 și are sediul pe Bulevardul Marasesti, Nr. 4-6, București, Sector 4.
Obiectul de activitate îl reprezintă distribuția combustibililor gazoși, prin conducte.
Pentru anul 20Firme ConstanțaClaudiu-Răzvan Grecu, numit administrator unic, pentru patru ani, al Ep Wind Project (ROM) SIX SA23 a raportat cifră de afaceri de 10.741.453.046 lei, profit de 624.931.168 lei și 831 de angajați.
Acționari sunt Engie Group Participations din Franța cu 62.993465 %, Ministerul Energiei cu 36.996161%, Consiliul Local al Comunei Mihail Kogalniceanu Constanța cu 0.005189 %, Consiliul Local al Comunei Cogealac cu 0.003112%, Consiliul Local Al Municipiului Medgidia cu 0.001034%, Consiliul Local Al Orasului Ovidiu cu 0.001034% și COGAC SAS cu 0.000005%.
Administratorii Engie România SA sunt: Mircea – Valentin Carlan, Christine Paule Kuhn Ep Climeau (Franța), Mihai Cotet, Fouquet Florence (Franța), Libouban David (Franța), Marc Rene Charles Pannier (Franța), Florin – Marian Spătaru și Stab Eric Joseph (Regatul Unit).
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Firme ConstanțaClaudiu-Răzvan Grecu, numit administrator unic, pentru patru ani, al Ep Wind Project (ROM) SIX SA
EP Wind Project (ROM) Six SA deține o centrală eoliană în județul Constanța:
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Ep Wind Project (Rom) Six de către Engie România
Vă prezentăm în continuare date din Monitorul Oficial:
Potrivit documentului oficial, se aprobă de principiu operaţiunea de fuziune prin absorbţie dintre ENGIE Romania SA ("Engie Romania") în calitate de societate absorbantă, şi societăţile:
-Helios Development Proiect SRL, societate cu răspundere limitată constituită în baza legilor române cu sediul social în Bucureşti, sectorul 4, bd. Mărăşeşti nr. 4 – 6.
- Solar Development Proiect SRL, societate cu răspundere limitată constituită în baza legilor româneşi sediul social în Bucureşti, sectorul 4, bd. Mărăşeşti nr. 4 – 6
-Piramida Soarelui SRL, societate cu răspundere limitată constituită în baza legilor române, cu sediul în Bucureşti, sectorul 4, bd. Mărăşeşti nr. 4 – 6
-EP Wind Project (Rom) Six SA, societate pe acţiuni constituită în baza legilor române, cu sediul social în judeţul Constanţa, Str. Pompierilor nr. 19, localitatea Chirnogeni, în calitate de societăţi absorbite ("Societăţile Absorbite"), urmând ca acestea să fie dizolvate, fără a intra în lichidare şi întregul patrimoniu al acestora urmând a fi transferat către Engie Romania.
Societăţile absorbite îşi vor înceta existenţa şi vor fi radiate
Ca efect al fuziunii, societăţile absorbite îşi vor înceta existenţa şi vor fi radiate, toate drepturile şi obligaţiile acestora fiind preluate de către Engie România, în calitate de societate absorbantă, astfel cum urmează a fi detaliat în proiectul de fuziune. Fuziunea se va realiza în conformitate cu dispoziţiile art. 238 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 31/1990.Deasemenea, se aprobă împuternicirea membrilor Consiliului de Administraţie al Engie Romania pentru a întocmi proiectul de fuziune şi aprobarea mandatării Directorului General, în vederea semnării proiectului de fuziune şi în vederea efectuării tuturor formalităţilor şi procedurilor necesare pentru derularea operaţiunii de fuziune prin absorbţie cu Societăţile Absorbite, preluarea şi integrarea acestora în cadrul Engie Romania, precum şi pentru semnarea tuturor documentelor, de orice natură, implicate în acest proces.
Directorul General va avea dreptul de a delega efectuarea procedurilor şi semnarea unor documente către salariaţi ai Societăţii sau terţi.
Potrivit documentului oficial, se constată că Engie Romania, în calitate de societate absorbantă, deţine peste 90% din capitalul social al Societăţilor Absorbite, şi se întrunesc condiţiile art. 2435 din Legea nr. 31/1990, prin urmare elaborarea rapoartelor prevăzute la art. 2432 şi 2433 şi îndeplinirea cerinţelor privind informarea acţionarilor/asociaţilor prevăzute la art. 244 alin. (1) lit. b), d) şi e) nu sunt necesare conform legii şi nu se vor realiza.
Se aprobă publicarea Proiectului de fuziune în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, şi împuternicirea Directorului General pentru semnarea declaraţiei privind modalitatea de publicare a proiectului de fuziune și se aprobă și mandatarea Directorului General pentru a desemna anumite persoane (la alegerea sa) pentru a îndeplini toate formalităţile necesare pentru înregistrarea la Registrul Comerţului competent a hotărârilor/deciziilor ENGIE Romania, a proiectului de fuziune şi a oricăror alte documente solicitate în legătură cu fuziunea prin absorbţie, pentru realizarea oricăror formalităţi legate de publicarea documentelor privind fuziunea prin absorbţie, inclusiv dar fără a se limita la semnarea oricăror documente care s-ar dovedi necesare în acest sens şi plata oricăror taxe aferente, fiecare dintre aceşti mandatari putând acţiona împreună sau separat.
În îndeplinirea mandatului lor, mandatarii vor avea, de asemenea, dreptul de a reprezenta Societatea şi pe acţionarii săi, inclusiv dar fără a se limita la, operaţiunile de: (i) depunere a documentelor necesare la Registrul Comerţului competent, (ii) reprezentare în faţa oricăror autorităţi competente, în orice stadiu procedural, (iii) ridicare a oricăror documente originale în legătură cu fuziunea prin absorbţie, precum şi (iv) plata oricăror taxe în legătură cu aceste operaţiuni.
Mandatarii vor avea, de asemenea, autoritatea să subdelege oricare dintre puterile menţionate mai sus oricăror altor persoane.
Având în vedere că ENGIE Romania deţine 100% capitalul social al societăţilor Helios Development Project SRL, Solar Development Project -SRL și Piramida Soarelui SRL şi 99,99% din capitalul social al societăţii EP Wind Six (Rom) Project SA, aprobă mandatarea Directorului General, în calitate de reprezentant legal al Engie Romania, ca în cadrul Adunărilor Generale a Societăţilor Absorbite să voteze pentru aprobarea următoarelor aspecte:
-Aprobarea de principiu a fuziunii prin absorbţie între Societăţile Absorbite şi Engie Romania, Societăţile Absorbite urmând a fi dizolvate fără a intra în lichidare şi întregul patrimoniu al acestora urmând a fi transferat către ENGIE Romania. Ca efect al fuziunii, Societăţile Absorbite, respectiv Helios Development Project - S.R.L., Solar Development Project -S.R.L., Piramida Soarelui - S.R.L. Şi Ep Wind Six (Rom) Project - S.A., în calitate de societăţi absorbite, îşi vor înceta existenţa şi vor fi radiate, toate drepturile şi obligaţiile acestora fiind preluate de către ENGIE Romania, în calitate de societate absorbantă, astfel cum urmează a fi detaliat în proiectul de fuziune, se mai arată în datele oficiale.
Fuziunea se va realiza în conformitate cu dispoziţiile art. 238 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 31/1990.
-Aprobarea împuternicirii administratorilor Societăţilor Absorbite pentru a întocmi proiectul de fuziune şi aprobarea mandatării acestora, în vederea semnării proiectului de fuziune şi în vederea efectuării tuturor formalităţilor şi procedurilor necesare pentru derularea operaţiunii de fuziune prin absorbţie, precum şi pentru semnarea tuturor documentelor, de orice natură, implicate în acest proces. Administratorii Societăţilor Absorbite vor avea dreptul de a delega efectuarea procedurilor şi semnarea documentelor către unul din Administratorii sau către salariaţi ai Societăţii sau terţi.
-Constatarea faptului că întrucât societatea absorbantă ENGIE Romania deţine peste 90% din capitalul social al Societăţilor Absorbite, se întrunesc condiţiile art. 2435 din Legea nr. 31/1990, prin urmare elaborarea rapoartelor prevăzute la art. 2432 şi 2433 şi îndeplinirea cerinţelor privind informarea acţionarilor/asociaţilor prevăzute la art. 244 alin. (1) lit. b),
d)şi e) nu sunt necesare conform legii şi nu se vor realiza.
Se aprobă mandatarea administratorilor Societăţilor Absorbite pentru a semna declaraţia
Se aprobă mandatarea administratorilor Societăţilor Absorbite pentru a semna declaraţia, precum şi orice alte documente privind modalitatea de stingere a pasivului Societăţilor Absorbite și se aprobă publicarea proiectului de fuziune al Societăţilor Absorbite în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, şi împuternicirea, administratorilor, pentru semnarea declaraţiei privind modalitatea de publicare a proiectului de fuziune.
Aprobarea mandatării unor persoane pentru a îndeplini toate formalităţile necesare pentru înregistrarea la Registrul Comerţului competent a hotărârilor/deciziilor Societăţilor Absorbite, a proiectului de fuziune şi a oricăror alte documente solicitate în legătură cu fuziunea prin absorbţie, pentru realizarea oricăror formalităţi legate de publicarea documentelor privind fuziunea prin absorbţie, inclusiv, dar fără a se limita la semnarea oricăror documente care s-ar dovedi necesare în acest sens şi plata oricăror taxe aferente, fiecare dintre aceşti mandatari putând acţiona împreună sau separat. În îndeplinirea mandatului lor, mandatarii vor avea, de asemenea, dreptul de a reprezenta Societăţile Absorbite şi pe asociaţii/acţionarii lor, inclusiv dar fără a se limita la, operaţiunile de: (i) depunere a documentelor necesare la Registrul Comerţului competent, (ii) reprezentare în faţa oricăror autorităţi competente, în orice stadiu procedural, (iii) ridicare a oricăror documente originale în legătură cu fuziunea prin absorbţie, precum şi (iv) plata oricăror taxe în legătură cu aceste operaţiuni.
Mandatarii vor avea de asemenea autoritatea să sub- delege oricare dintre puterile menţionate mai sus oricăror altor persoane.
Se aprobă împuternicirea lui Stab Eric Joseph, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie
Se aprobă împuternicirea lui Stab Eric Joseph, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie:
(i)să îndeplinească toate formalităţile cerute de lege sau din alte motive pentru a duce la îndeplinire hotărârea AGEA, inclusiv dar fără limitare la semnarea hotărârilor, depunerea acestora la Registrul Comerţului competent, depunerea la autorităţile competente şi primirea de la autorităţile competente a tuturor documentelor;
(ii) Stab Eric Joseph poate delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus, oricărei/oricăror persoane competente pentru a îndeplini acest mandat, în conformitatea cu prevederile legale şi ale Actului Constitutiv.
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4086 din data de 02 septembrie 2024.
Despre Helios Development Proiect SRL
Firma Helios Development Proiect SRL din Bucuresti, a fost înființată la data de 22.12.2015 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 3511 - Producția de energie electrică.Cifra de afaceri Helios Development Proiect SRL a fost de 1,578,105.00 lei în anul 2023, cu un profit de 3,938,347.00 lei.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 64.55%.
Helios Development Proiect SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2023.
Acționar este Engie Romania SA, iar administrator sunt Buzan Cristian George, Grecu Claudiu-Răzvan.
Engie Romania S.A. este acționar și în cadrul Tulcea Gaz SA, Distrigaz Sud Retele SRL, Engie Servicii SRL, Alizeu Eolian SA, Piramida Soarelui SRL, Solar Development Project SLR, Ep Wind Project (Rom) Six SA.
Buzan Cristian George este asociat în cadrul C&C Global Consulting Services SRL, administrator în cadrul Engie Dezvoltare & Consultanta SRL, director la Engie Romania SA, administrator la Depomures Sa, Braila Winds SRL, Alizeu Eolian SA.
Grecu Claudiu-Razvan este administrator la Piramida Soarelui SRL, Solar Development Project SRL.
Despre Solar Development Proiect SRL
Firma Solar Development Proiect SRL din București, a fost înființată la data de 25.06.2012 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 3511 - Productia de energie electrică.
Cifra de afaceri Solar Development Proiect SRL a fost de 1,561,862.00 lei în anul 2023, cu un profit de 4,330,637.00 lei.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 65.00%.
Solar Development Proiect SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2023.
Acționar este Engie Romania SA. Administrator este Grecu Claudiu-Răzvan.
Despre Piramida Soarelui SRL
Firma Piramida Soarelui SRL din București, a fost înființată la data de 03.10.2011 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 3511 - Producția de energie electrică.
Cifra de afaceri Piramida Soarelui SRL a fost de 807,164.00 lei în anul 2023, cu un profit de 1,505,107.00 lei.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 173.35%.
Piramida Soarelui SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2023.
Acționar este engie Romania SA. Administratori sunt Capota Traian și Grecu Claudiu-Razvan.
Capota Traian este administrator și la Braila Winds SRL, Alizeu Eolian SA.
Despre EP Wind Project (Rom)Six SA
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 04 septembrie 2024, societatea a fost înființată în anul 2008 și are sediul pe Strada Pompierilor, Nr. 19, Chirnogeni, Județ Constanța.Obiectul de activitate îl reprezintă producția de energie electrică.
Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri de 91.184.108 lei, profit de 40.199.421 lei și niciun angajat.
Asociați sunt Engie Romania SA cu 99,99999% și Engie Dezvoltare &Consultanță SRL cu 0,00001%. Administrator este Claudiu Răzvan Grecu.
Despre Engie Romania SA
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2000 și are sediul pe Bulevardul Marasesti, Nr. 4-6, București, Sector 4.
Obiectul de activitate îl reprezintă distribuția combustibililor gazoși, prin conducte.
Pentru anul 20Firme ConstanțaClaudiu-Răzvan Grecu, numit administrator unic, pentru patru ani, al Ep Wind Project (ROM) SIX SA23 a raportat cifră de afaceri de 10.741.453.046 lei, profit de 624.931.168 lei și 831 de angajați.
Acționari sunt Engie Group Participations din Franța cu 62.993465 %, Ministerul Energiei cu 36.996161%, Consiliul Local al Comunei Mihail Kogalniceanu Constanța cu 0.005189 %, Consiliul Local al Comunei Cogealac cu 0.003112%, Consiliul Local Al Municipiului Medgidia cu 0.001034%, Consiliul Local Al Orasului Ovidiu cu 0.001034% și COGAC SAS cu 0.000005%.
Administratorii Engie România SA sunt: Mircea – Valentin Carlan, Christine Paule Kuhn Ep Climeau (Franța), Mihai Cotet, Fouquet Florence (Franța), Libouban David (Franța), Marc Rene Charles Pannier (Franța), Florin – Marian Spătaru și Stab Eric Joseph (Regatul Unit).
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Firme ConstanțaClaudiu-Răzvan Grecu, numit administrator unic, pentru patru ani, al Ep Wind Project (ROM) SIX SA
EP Wind Project (ROM) Six SA deține o centrală eoliană în județul Constanța:
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Ep Wind Project (Rom) Six de către Engie România
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii