Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Ce spune Gică Popescu despre o posibilă fuziune FC Farul - FC Viitorul

ro

21 May, 2021 16:45 4586 Marime text
 
  • Fostul mare fotbalist crede că ar fi un lucru pozitiv dacă un astfel de proiect ar avea finalitate.
 
În ultima perioadă, au apărut zvonuri despre o posibilă fuziune între echipele de fotbal constănţene FC Farul (Liga a 2-a) şi FC Viitorul (Liga 1).
 
Iată ce a spus Gică Popescu, preşedintele FC Viitorul, pe marginea acestui subiect, într-o declaraţie oferită Digi Sport:   
 

Eu am fost de părere întotdeauna că într-un oraş precum Constanţa două echipe în ligile superioare este prea mult. Ar fi un lucru pozitiv, zic eu, dacă un astfel de proiect ar avea finalitate, pentru că suporterii care ar fi împărţiţi s-ar strânge sub un singur tricou şi ar fi un lucru extraordinar, dar, deocamdată, nu este nimic sigur. Noi ne-am concentrat doar pe rămânerea în Liga 1, întrucât situaţia era una delicată şi nu ne-am gândit la nimic altceva. Nici acum nu ne gândim, deoarece mai avem meciul de baraj cu Chindia, pe care, dacă-l avem în faţă, încercăm să-l câştigăm, cu toate că ne va fi foarte greu, noi lăsând o parte dintre jucători în vacanţă, în special cei de la sub 21, Boboc, Ganea, Ciobanu. Aceştia au jucat foarte mult anul acesta şi vor avea în perioada următoare acţiunea la lotul naţional, după care încep pregătirea la club.     

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii