Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazino Constanța, perla albă de la Marea Neagră! Aedificia Carpați – „O fuziune perfectă între tehnologie avansată și estetică rafinată“ (FOTO)

ro

22 Feb, 2024 10:35 1368 Marime text
  • „Nu doar restaurăm Cazino Constanța, ci îl redefinim într-un simbol de durabilitate și eleganță. O fuziune perfectă între tehnologie avansată și estetică rafinată“, au precizat reprezentanții companiei bucureștene Aedificia Carpați SA.
  • În Galeria Foto pot fi accesate mai multe imagini în care poate fi surprins albul imaculat al Cazinoului din Constanța.
Cazinoul din Constanța, intrat în ultima etapă a amplelor lucrări de reabilitare, restaurare, consolidare și modernizare, este suveranul incontestabil al falezei constănțene, nume pe care nu și l-a pierdut niciodată, dar pe care, în ultimii patru ani, și l-a reinventat treptat.
 
Zilele cenușii de iarnă marină au scos la iveală tot mai mult transformarea Cazinoului în veritabila perlă albă de la Marea Neagră!
 


Imaginile surprinse cu diferite ocazii vin să ateste faptul că, indiferent câte ploi vin de sus peste mărețul Cazino, indiferent câte valuri îl stropesc în goana lor nebună către mal, indiferent câți pescăruși îi dau târcoale mărețului edificiu și își strigă solitudinea spre mare, Cazinoul strălucește!
 
Lucrările de reabilitare, restaurare, consolidare și modernizare de la Cazino sunt între prinse de antreprenorul general Aedificia Carpați SA, alături de partenerii săi pentru acest proiect: Remon Proiect SRL, Profesional Construct Proiectare SRL, Tehnoinstal SRL, precum și Construcții Erbașu SA (pentru lucrările suplimentare).
 
Reprezentanții Aedificia Carpați SA au făcut o serie de precizări cu privire la imaginea imaculată a Cazinoului:
 
„Transformăm Cazinoul Constanța printr-un proiect amplu de reabilitare, aducând în prim-plan profesionalismul și alegerea atentă a materialelor de calitate. Vopseaua Remmers, folosită la exterior, nu este doar o simplă acoperire; este o soluție inovatoare și durabilă“.
 


„Cu proprietăți de respingere electrostatică și hidrofugant în compoziția sa siliconică, vopseaua se auto-curăță, eliminând riscul de atacuri biologice și cruste neagre chiar și după 20 ani“, au scris specialiștii Aedificia Carpați SA.
 
„Nu doar restaurăm Cazino Constanța, ci îl redefinim într-un simbol de durabilitate și eleganță. O fuziune perfectă între tehnologie avansată și estetică rafinată“, au precizat reprezentanții companiei bucureștene.
 


Sursa foto: Facebook.com (Aedificia Carpați SA) & ZIUA de Constanța

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
FOTOREPORTAJ
Cazinoul, vânt din pupa pentru restaurare! Pardoseli ca ape cristaline, tâmplărie exterioară de nota 10 și „misterul“ sursei de încălzire din interior

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii